mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei
  1-5-01

  Buitje bij de Emberger

   

  Ik heb weer prima geslapen, en na een vroege sanitaire onderbreking om 6:30 ben ik weer ingesukkeld tot een uur of half negen. Het is mooi weer, en ik heb lekker ontbeten in het zonnetje. Na de 2e bak koffie ben ik even wezen praten met de buren achter mij: Edgar en Mario. Wilco L. en z’n maat zitten ook achter mij dus ik heb wel aanspraak. Ik heb gevraagd om ze mij even een seintje geven wanneer ze gaan vliegen.

  We besloten om niet te lang te wachten, omdat er een kans bestaat dat het dichttrekt. Mario Edgar en ik zijn naar voren gelopen, en daar stond een halfvol busje ons al op te wachten, dus we konden zò weg. Eenmaal boven besloten we meteen klaar te maken, om desnoods maar een glijvluchtje te doen. Ik startte als eerste weg, en Edgar en Mario volgden al vlot. We kwamen lekker hoog aan boven de landing, dus we konden mooi wat oefeningen doen zoals inklappers, wing-overs, en steilspiralen.

  Het was op de landing inmiddels brotsig warm, en het zweet liep in straaltjes van de kop af. We zijn meteen weer naar de busjes gegaan, en konden weer bijna meteen weg. Toen we weer boven waren, was een wolk wel heel snel aan het groeien, en we konden zien dat het al regende aan de overkant. Uiteraard besloten we om deze bui even uit te zitten, en ik ben me in ” Thermik treffen” te buiten gegaan aan Apfelkuche en kaffee. 🙂

  Het buitje was snel uitgeregend, en de blauwe lucht verscheen al weer. Ik was natuurlijk weer de eerste van de 100 paragliders om te starten, want ik heb – zoals bekend – een broertje dood aan wachten… Het was wederom een leuk vluchtje, en ik heb de Airtime klas op de Wiesflecker begroet met een lage fly-by…

  Daarna weer in de bloedhete zon inpakken, en gauw onder m’n luifel van de kempert om te lunchen. Voor de rest van de middag heb ik rustig an gedaan en heb heerlijk in de zon liggen te maffen. Vanavond ga ik weer aan de Noodles en grune salat, en ik zie wel wat ik daarna ga doen.

  Morgen komen Daan en Juud, dus dat is wel weer gezellig. Het schijnt morgen een minne dag te worden, dus ik moet even zien wat ik ga doen. Groetsels! Stefke.

  Nog wat foto’s:

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:35

Leave a Reply