mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  Sorry voor de verlate weploggert, maar in middels (5 mei) is de groep Teckels bijna compleet, en dan is het al gauw VEULS te gezellig om te gaan webloggen. Ik moet dus ook aardig in m’n geheugen graven.

  Vandaag heb ik mij bezig gehouden met de weblog, en vanaf een uur of 1 begon het te regenen. Niet hard, maar wel gestaag… Ik heb lekker wat omgeklooid en een tijdschrift gelezen. Toen ik daarmee klaar was ging ik even de kempert uit om de benen te strekken, en heul toevallig zie ik de zwarte Skoda Fabia rijden van Daan en Juud en ik kon dus gauw m’n fototoestel pakken en hun aankomst filmen.

  Het was een leuk weerzien, en omdat het regende werd ipv de “De Waard” tent de Quechua neer gepleurd. Eigenlijk geeft het de rest van de dag geregend inclusief een groot deel van de nacht. We hoorden van Airtime dat de Hongaarse kok in de keuken een enorme ketel Goulash aan het maken was, en wij konden daar ook in meedoen. Dus we hebben lekker aan de goulash gezeten. Daarna weet ik niet meer wat er gebeurd is, maar we zijn vast naar bed gegaan 🙂

  Hier de foto’s van vandaag: (of zie alle foto’s op mijn FB pagina)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:09

Leave a Reply