mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03mei

  Vanmorgen vroeg was het droog, en toen ik de kemperdeur open deed, had Daan de De Waard tent al bijna overeind staan. Het is droog en het is lekker aan het uitdampen overal. Na het ontbijt kwamen Edgar, Benjamin en Mario al langs, want die wilden al naar de Embergert. Het is mooi weer en het ziet er vliegbaar uit. Daan wilde nog niet; die had er nog niet op gerekend, want hij had gedacht dat het slecht weer zou zijn 😉

  Eenmaal boven hebben we niet al te lang gewacht, en een verlengde glijvlucht gemaakt. We zijn toen weer omhoog gegaan, en toen brulde het al lekker omhoog en heb ik een dik uur gevlogen. Ik had al gehoord (en vanuit de lucht gezien) dat Jeeraar en Marianne inmiddels gearriveerd waren, en dat Tjitske en Annie ook bijna zouden arriveren. Toen ik de boel ant inpakken was op de landing kwamen Jeeraar en Marianne al aanlopen.

  Een paar uur later arriveerden ook Tjitske en Anita. En na een SMS wisten we ook dat de oude Benz van Steengroeve (die met die lekke koppakking) niet ontploft was, maar dat hij gewoon wat later vertrokken was samen met Miep en dat de ETA zo rond half zeven lag. En inderdaad; zo rond half zeven arriveerden ze… We hebben even gewacht tot de basistent overeind stond, en toen hebben we het restaurant onveilig gemaakt. (in de tussentijd hebben we ook even de LT Partytent opgezet). Het was al gauw erg gezellig in het restaurant natuurlijk, en we werden ook getrakteerd op een marillenschnapps dus dat was top!

  Daarna even de dag afsluiten in de Kennelt, en een mooie dag is een feit! Groetsels! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:26

Leave a Reply