mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04mei

  Vandaag werden we wakken met stralend weer. We hebben lekker- en gezellig ontbeten, en toen moest er gevlogen natuurlijk. Daan had het 15 minuten signaal afgegeven, en dat betekende ene wat stress voor sommigen… Om en lang verhaal wat te verkorten: het was rete-thermisch, maar wel pittige wind. Dat deed de overland kansen wat afnemen, en het was ook nog best wel bokkig. Dat vonden sommigen (met een hoge 1-2’er) ook niet erg prettig en gingen dientengevolge meteen naar de landing. Anderen (met een mooi stabiel en veilig scherm), vonden de bokkigheid nog wel wat mee vallen, en hebben een mooi dik uur gevlogen… 😉 Dit had tot gevolg dat er meteen een Arcus 7.28 bij Airtime geleend ging worden, om deze morgen eens te proefvliegen. (heb ik het zo mooi anoniem verteld Jeeraar?)

  Inmiddels was Pietert ook gearriveerd, en kwamen Dirk en Jantine ook onze straat oprijden. En we knipperden met onze ogen, en daar komt die witte roestbak van Wilma de straat op draaien (maar wel met een nieuwe printplaat, en nog wat restmateriaal!) 🙂 Gezellig! Pieter (van de Hoogeband) is nog gaan badderen met Juud in het meertje. Dat is geen sinecure, want het water is nog behoorlijk fris!

  Eenmaal terug op de kempif hebben we lekker relaxed gedaan en hebben we met grote bewondering gekeken naar de vrouwen die de tent van Jan en Lieneke alvast gingen opzetten, en dat ging heul professioneel! De tent van Ureterp heeft er nog nooit zo strak bij gestaan!

  De rest van de middag hebben we bier gezopuh en tjips gevretuh (en ook droge worsten). Modder vet worden we! En als je al het ongezonde eten en drinken van het restaurant er bij op telt, dan moeten we wel een hartvervetting oplopen hier…

  Uiteraard hebben we de dag weer gezellig afgesloten met muziek, slap geouwehoer, en een pikketanesie in de Kennelt. Latex! Stefke

  De dames zetten de tent van Ureterp op

      De dames zetten de tent van Ureterp op 

  Goed bezig dames!
  Goed bezig dames!

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:40

Leave a Reply