mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05mei
  De geocache wordt omgeruild

  De geocache wordt omgeruild

  Anita is dit keer de “typegeit”
  En ook vandaag werden we weer wakker van het “knappen” van de camper en dat betekend dat de zon weer schijnt. Lekker weer ontbeten in het zonnetje. Tegen 10 uur vroeg Daniël, we er mee ging naar de Emberger, na een kleine aarzeling volgde de hele roedel mee. Ook ik ging dit keer mee.

  Boven was er een mooi windje van voren en al gauw was iedereen aan het uitpakken. Iedereen startte mooi weg en ik was de laatste van de teckels die klaarstond. Mijn start was niet helemaal volgens het boekje, maar goed, weer een “leermomentje”. Toen ik geland was, was ik gelukkig niet de eerste (wat ik wel verwachtte, omdat ik rechtstreeks na de landing was gegaan). Het was lastig om boven te blijven, omdat de thermiekbellen aardig waren verwaaid, en het was harde oosten wind. Jef was nog wel even getopland op de Wiesflecker, even met Karin, Miranda en Pieter gekletst.

  Na de lunch hebben een paar teckels de wandelschoenen aangetrokken. Het plan was om “Norbert” weg te brengen. Met geocaching had Tjitske vorige week hem gevonden. Hij komt uit Australië en wil weer terug. We hebben gewandeld in de Geißlockklamm en daar Norbert via de gps in een cache geplaatst, daar vonden we weer een andere travelbug, heel toevallig.

  Het was heel mooi in de kloof, na ongeveer een uur waren we weer terug bij de auto. Een paar van ons hadden nog wel even zin om door te gaan, dus Dirk en Daan met Judith reden de auto’s terug en Tjitske, Jantine, Miep en ik zijn lopend teruggegaan. Na precies 2 uurtjes lopen, waren we weer terug.

  De andere teckels hebben vanmiddag ge-relaxed, gelezen, gezwommen. Brigit en Wilma hebben een heel eind gefietst. Gerard heeft nog een vluchtje gemaakt van de Wasserteuer. De hele dag was het lekker weer, wel af en toe wat overontwikkeling, maar geen regen. We treffen het wel weer, want dit is de derde mooie dag op rij, terwijl de voorspellingen niet geheel rooskleurig waren. We zullen zien wat het ons morgen brengt. Jan en Lieneke komen morgenmiddag, de tent staat al, ik hoop dat het Jan naar de zin is 😉

  HIER de foto’s van afgelopen dagen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:15

One Response to “Wandelen, geocachen, vliegen, luieren en zonnen”

 1. Nathalie Says:

  He teckeltjes, dat ziet er weer prima en gezellie uit !!

  @Marianne: Ik ben trots op jou! Nog steeds zie je er zo mooi slank uit. Wauw Top wijfie xx

  Have fun !

Leave a Reply