mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06mei
  20130506-142308-Greifenburg

  Lekker snaaien bij de Conditerei

  Jeeraar doet het verslag: De vierde dag alweer. Het heeft de hele dag geregend. Maar dat was ook de verwachting. Tegen 9 uur werden de Teckels langzaam aan wakker. Door de regen was iedereen wat minder gehaast dan normaal. Jantine en Dirk moesten eerst hozen. Hun tent blijkt toch niet geheel waterdicht te zijn. Iedereen ging in hun eigen tent/camper ontbijten en er werden plannen gesmeed voor de dag.

  Een aantal wou wel naar Lienz en de rest bleef op de kempif om wat rond te lummelen. Ik ben met o.a. de weblog bezig gegaan (liep maar 4 dagen achter), Jeffrey heeft wat onderhoud aan zijn vliegspullen gedaan en Pieter was met de headset aan het rommelen. De dag kroop langzaam voorbij, maar zeker niet vervelend. Jorden en ik hebben wat boodschappen gedaan en tegen 14:30 uur arriveerden Lieneke & Jan. In de tussentijd hebben Jorden, Jeffrey en ik de LT-shelter in de regen opgezet, zodat we droog konden zitten. Al snel kroop iedereen onder de shelter alwaar er gezellig werd gekletst en gedronken. Wat moet je anders in de regen. Later in de middag zijn een aantal sportievelingen gaan hardlopen en fietsen.

  Om 19:00 uur zijn we weer naar het restaurant gegaan om te eten. De groep is nu compleet en het was dan ook een grote groep. Na het eten ging het net als altijd weer richting de kennel. En ook deze avond ging iedereen weer op tijd naar z’ n mandje. Toch vermoeiend, zo’ n vakantie…

  Morgen lijkt het opnieuw een regenachtige dag te worden, maar later in de middag wordt het beter. We zien het wel.
  Cheerio, Sjeeraar.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:59

Leave a Reply