mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07mei

  Onderweg schuilen voor een buitje

  Onderweg schuilen voor een buitje

   

  Jeeraar heeft weer inspiraazie: Vandaag zou het qua weer een overgangsdag worden. Dus dat het om 9 uur nog regende, zegt niets. Na opnieuw het dagelijkse ritueel van opstaan, badderen, ontbijten en koffie drinken, werden er plannen gesmeed voor vandaag. Jantine & Dirk en Marianne & ik zijn lopend naar het dorp gegaan om nog wat boodschappen te doen. Een ander deel van de groep besloot een wandeling van ca. 3 uur richting Berg te maken. De rest bleef op de kempif om te relaxeren. Toen wij terug kwamen van het boodschappen doen, ging de wandelgroep net op pad. Inmiddels was het weer aardig opgeknapt en de optimisten waren al aan het kijken of er eventueel gevlogen kon worden. De cursisten van Airtime liepen met pakzak richting de taxibusjes, dus al snel werden Dirk, Jorden, Jan en ik actief en pakten onze vliegspullen. Snel in het busje en op naar de Wiesflecker. De andere startplekken lagen nog in de wolken, dus was het geen optie om daar naar toe te gaan. Op de startplek was het aardig druk, want de cursisten van Airtime waren ook aanwezig. Het leek erop dat het weer ging regenen, dus maakten we ons snel klaar om te vliegen. Dirk kon nog wegkomen voor de regen, maar de rest moest snel de spullen onder het aanwezig dekkleed leggen. Uiteindelijk heeft het een uurtje geregend, voordat we uiteindelijk toch konden starten. Jan, Jorden en ik waren snel na elkaar gestart en konden tussen de buien door toch nog droog landen.

  Terug op de kempif hebben we een Franziskaner gedronken en hadden eigenlijk zin om nog een keer te vliegen. Pieter was zo lief om ons te brengen en zo hebben Dirk, Jorden en ik nog een vlucht kunnen maken. Jan was niet mee, want hij was gaan hardlopen. Op de landing waren inmiddels de wandelaars ook weer aanwezig en onze ‘acro-show’ trok veel aandacht. Onder luid applaus landen we na een leuke vlucht.

  Jan was nog niet terug van het hardlopen, maar al snel kwam hij eraan. Na het douchen zijn we weer het restaurant in gegaan om ons tegoed te doen aan de Oostenrijkse keuken. Lieneke & Jan en Anita & Jeffrey bleven bij de tent om te eten. We gaan zo de kennel weer in om slap te ouwehoeren, drinken en sterke verhalen te vertellen.

  Morgen lijkt het weer een prachtige dag te worden, dus we zijn hoopvol gestemd. Tot morgen.

  De foto’ s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:20

Leave a Reply