mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08mei
  Landing Steinfeld

  Landing Steinfeld

  Vandaag is Lieneke de souffleur en Anita de typemiep.

  Het zou vandaag een mooie dag worden, helaas was er nog veel mist toen we de tent uitkwamen. Ook de berichten waren niet geweldig…. Maar effe afwachten.

  Toen we Airtime naar boven zagen gaan kwamen wij ook in de benen. Met een damesgroepje togen we naar de 500mtr-plek. Tussen de mistvlagen door kon er best gestart worden, helaas na 8 minuten stonden we weer aan de grond. Met een grote groep gingen we hierna naar de 700mtr-plek, Jan en Daniël vertrokken naar de 1100. Jeffrey, Dirk en Gerard zijn naar de landing gevlogen van Steinfeld. Zij hadden het plan om Marina te verrassen bij de tennisbaan, waar ze werkt. Marina hoefde vandaag niet te werken, maar ze is speciaal voor ons naar het Tenniscafé gekomen samen met Adriana. Jorden heeft ze van de landing geplukt en samen zijn ze naar de tennisbaan gegaan. Ze hebben daar heerlijk in het zonnetje op het terras genoten van een paar witbiertjes.

  De rest heeft een heerlijk vluchtje gemaakt. We hebben hierna lekker geluierd met het idee later misschien nog een vluchtje te maken, helaas is dat er niet van gekomen, omdat het steeds donkerder werd en aardig heeft geregend. Ondertussen hadden Daniël en Jan genoten van een bakje koffie en gebak bovenop de Emberger, omdat het nog niet startbaar was. Hun geduld werd beloond, na de bui (waar ze geen drup van hebben gehad) klaarde het op en vlogen ze in het zonnetje langzaam aan naar beneden.

  ‘s Avonds hebben we genoten van een heerlijk kippetje (enkelen uitgezonderd). Twee nieuwe gasten zijn gearriveerd, Marc en Arlette zijn om 1 uur aangekomen om anderhalve week vakantie te vieren.

  Nu is het weer tijd voor een “afzakkertje”, want morgen beloofd een prachtige dag te worden. Groetjes! Lieneke & Anita.

  HIER wat foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:54

4 Responses to “W88 op de Emberger, en chillen in Steinfeld”

 1. Rudi Says:

  Hoi!
  Ook ik had een achterstand in (het lezen van) de weblog…
  Ben weer helemaal bij van jullie avonturen. Zo te zien al met al een drukke gezellige boel! Maar ehhh, niet om te zeuren of zo:
  het wordt wel weer is tijd voor een duurvluchtje…
  Ben benieuwd of dat er vandaag inzit!
  Wij genieten al ruim 2 weken van veel zon en een strak blauwe lucht.
  Tijd voor een buitje, goed tegen het stof en prima voor de tuin, die is zo droog…
  Have FUN! Rudi

 2. Roos Says:

  Hey Teckels,

  Wij genieten van jullie foto’s en verhalen, helemaal nu we dit voorjaar qua vliegen over moeten slaan. Jan is herstellende van een heupbreuk (skieen…) Hopelijk hebben jullie die duurvluchten gisteren gemaakt, het leek er van hier uit goed uit te zien!
  Het acro-en vanaf de 500 zag er ook leuk uit!

  Groetjes van Jan en Roos

 3. stefkeuutfryslan Says:

  Och jee,
  nou heel veel sterkte gewenst jan! Hopelijk heb je en voorspoedig herstel. De lieve groeten van alle Laffe Teckels (die der nu nog zijn)
  Jeffrey.

 4. Roos Says:

  Tnx!!

Leave a Reply