mei 2013
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10mei
  3 prinsesjes w88 op hun riddert...

  3 prinsesjes w88 op hun riddert…

  Anita en Lieneke doen het vandaag weer samen. (?????) (met aanvullingen van Stefke)

  Vandaag is een groot deel van het roedel vertrokken. De ochtend begon droog, maar helaas werden de tenten uiteindelijk toch nog nat ingepakt. Jorden, Miep, Daniel, Judith, Gerard en Marianne zijn in de loop van de ochtend op weg gegaan naar Nederland. Tjitske heeft met de verzekering geregeld dat er hulp kwam voor haar auto. Gisteravond blek namelijk dat haar uitlaat doormiden was gebroken. (nou ja: de uitlaat van de auto dus).

  Een uur of 11.00 kwam de hulpauto de camping op. De auto werd meegesleept naar de garage. Daar hebben ze weer een stukje tussen de uitlaat gelast. Gelukkig kan ze nu morgen gewoon op weg naar huis. We hebben ff op haar gewacht voor het wandelen. Gelukkig was het toen inmiddels weer droog en hebben we heeeeeerlijk gewandeld. Naar de ruïne die Jeffrey al tijden wilde zoeken: Rottenstein. Onderweg zagen we nog een aangevreten ree, met de darmen een stukje verderop. Ook zagen we 4 vuursalamanders (hoezo zeldzaam: het lijkt wel een plaag). Met kruipen en klimmen moesten we het laatste stuk afleggen. Best wel een avontuur met nat gras, mos en losse stenen. Maar het was wel een superleuke ervaring om de ruïne van dichtbij te zien!

  Na een leuk vervolg van de wandeling hebben we nog even de Adeg aangedaan en kwart voor zes waren we weer terug op de kempif. FF chillen, kletsen, biertje, rode wijn, worst en nootjes en daarna even douchen. Ondertussen waren Wilma en Brigit ook terug van hun winkelavontuur in Lienz (ze zouden naar Spital gaan, maar de trein naar Lienz kwam eerder 🙂 ). Samen gaan we nu genieten van het laatste avondmaal, en we hebben weer een rondje Marillenschnapps gekregen van het restaurant!

  HIER de foto’s van vandaag (en je vind nog een zooi op stefkes gezichtsboek).

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:28

Leave a Reply