juni 2013
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15jun

  Stefke de denkert…

  Na een prima schoonheidsslaapje zijn we rond 9:30 opgestaan. Het is best warm in de slaapkamer, omdat de zon er al weer op bakt! Het is heerlijk weer. Inmiddels is iedereen al wakker, en Helge heeft zelfs al in het meer gestaan. Dat is namelijk de enig manier om te badderen, want er is wel stromend water buiten bij de Hytte, maar dat komt van een bron en is steenkoud. Ook het naar de WC gaan is hier een beetje wennen, want er is hier nog een losstaande houten poepdoos buiten, net zoals vroeger. Na het sanitair relaxen is het en kwestie wat houtpulp er overheen te gooien, en klaar is kees 🙂

  Na een lekker ontbijt met z’n allen zijn we ons langzaam aan gaan klaar maken voor een wandeling op de “hoogvlakte”. Rond 12 uur reden we met de Subaru Forrester 4×4 volgepakt naar het monument aan het begin van de wandeling. Lang verhaal kort: het was een skitterronde wandeling bij skitterrond weer. Er liggen her en der nog enorme sneeuwplaten, dus de sneeuwballengevechten waren onontkoombaar 🙂

  We hebben nog gezellig gegeten en koffie gedronken boven op en pukkel in de luwte, en dat was gezellig.

  Eenmaal terug bji de Hytte zijn we gaan relaxen, badderen in het meer (ik dus.. Brrrr!) vissen met de boot (Kajsa en ik), bij de Hytte hangen, koffie met gebak verorberen, en een weiland afzetten met palen en afrastering… De familie willen namelijk de pony’s mee kunnen nemen, en hier kunnen ze gewoon het land gebruiken. We hebben met z’n allen geholpen met palen slaan, lint ophangen, aardpennen slaan etc.etc.

  ‘s Middags nog even een wijntje gedronken, gelezen en een begin gemaakt met de weploggert, en daarna had Patricia de spaghetti Carbonara al weer klaar… Weer de kersen compote en room toe: Heerlijk!

  prachtig wandelen!

  Nu is het al weer koffietijd en zitten we gezellig te loungen. Straks gaan we kampvuur maken en nog even vissen, want Helge heeft een stek gevonden waar ze echt willen bijten. Hij had binnen 10 minuten 2 forellen, maar 1 viel er weer af.

  HIER weer een zooi plaatjes.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:13

Leave a Reply