juni 2013
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jun

  Daaaag Noorwegen…. Snif….

  Vandaag de langste dag, en wij vertrekken weer richting Nederland. We moeten 17:30 de boot op in Larvik, en dat betekent dat we daar 16:30 minimaal moeten zijn. Het is zo’n 3 uur rijden, dus….. Tiet zat!

  De Kirkhusjes hebben vandaag een drukke dag, want Pa Kirkhus moet vanmiddag opgehaald worden door Helge vanaf vliegveld Gardamoen, en Patricia had ook afspraken, dus een beetje stress vanmorgen. Bovendien is er slecht weer voorspeld in Noorwegen met kans op overstromingen, en dat draagt niet bij aan een ontspannen sfeer vandaag 😉

  Annie en ik hebben na het ontbijt de boel bij mekaar gezocht en zijn na afscheid genomen te hebben rond half tien vertrokken. De reis ging prima, en omdat we toch tijd genoeg hebben zijn we rond 13:0 van de “snelweg” afgeslagen en hebben we op een heul pittoresk stukje Noorwegen gelunched, en ik heb 4 kakelverse Kirkhus-eitjes in de pan geflikkerd en heb een heerlijk gebakken eitje gemaakt. Ik (Stefke) heb zelfs nog een uur geslapen! Om een uur of 3 zijn we weer gaan rijden en rond 16:00 waren we op de terminal van de Colorline.

  Prachtige (zee)lucht…

  Nu is het 19:30 en Annie en ik zitten in de lounge-bar van het schip met een lekker rood wijntje. Buiten regent het en we hebben uitzicht op een regenachtige zee en er word gezellige muziek gedraaid. We gaan zometeen lekker cholesterrollen in het restaurant, en in Denemarken gaan we naar de eerste de beste kempif langs de weg die we in de ANWB app gevonden hebben.

  Toeteledoki! HIER niet al te vulle plaogies (maar wel uit en goed hart!)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:33

Leave a Reply