september 2013
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04sep

  Zoals de Laffe Teckel fans inmiddels wel weten gaan we zo rond week 37 altijd met de hele bups naar Annecy. En dit jaar gaan sommigen zelfs anderhalve week, of 2 weken… Bruggenkamp en Jeeraar spelen eerst een weekje hulpinstructuer bij PNN en zijn der dus al een week eerder. Jappie is ook eerder vertrokken en is via Lucemburg en de Vogezen in Annecy terecht gekomen. We staan weer op kempif La Nubliere, en de weploggert wordt wel bijgehouden, maar we kunnen niet altijd op tijd uploaden, omdat we ook tripjes maken en omdat ik soms ook geen zin heb 😉

  Stefke en Annie zijn vandaag dus vertrokken en daar doet Annie nu verslag van:
  Half 6 ging bij ons de wekker en nadat we de katten+ konijnen hadden gevoerd, koffie gezet en laatste spullen in de camper hadden gegooid, vertrokken we om 6.15 richting Annecy. Het eerste stuk ging zeer voorspoedig, via Venlo de 61 konden we lekker doortuffen.

  Annie in coma

  Annie in coma

  De eerste file van 15 km hadden we voor Karlsruhe, gelukkig na 45 minuten konden weer lekker opschieten. Vlak voor de grens bij Basel even een vignet gekocht en gelukkig konden we bij Basel gelijk door. Dit keer geen controle bij de grens 😉 In Zwitserland was het heel erg druk op de weg. Na ruim 12 uren sturen kwamen we aan op de camping Nubliere.

  De "onderweg-in-de-auto-foto"

  De “onderweg-in-de-auto-foto”

  De tenten van de familie Bruggenkamp en Stipje stonden al. Ook Jasper was een ‘s middags aangekomen en Wilma was er dinsdag al. Het is heerlijk weer, strak blauwe lucht en een graad of 26. We staan met z’n allen op een mooie plek aan de rand van de camping.

  JandeMan met z'n bad-ass bril

  JandeMan met z’n bad-ass bril

  Over een week verwachten ze hier 500 man, dus we konden daarom niet op dezelfde plek staan van vorig jaar. Maar eigenlijk is het op deze plek veel mooier (zie de foto’s)  Marianne en Lieneke zijn met het vliegtuig naar  Geneve gekomen (Jan en Gerard waren al eerder hier) en Gerard heeft ze opgehaald, die kwamen rond 8 uur de camping oprijden. ‘s Avonds was het weer bere-gezellig en tegen 12 uur ging bij iedereen het lichtje uit.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:12

Leave a Reply