september 2013
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05sep

  Relaxeren n het zonnetje

  Annie ant woord:
  Toen we vanmorgen wakker werden – lekker uitgeslapen tot een uurtje of 9 – was het alweer strakblauw in de lucht. Het beloofde een mooie, warme dag te worden. Jan en Gerard stonden klaar om te vertrekken naar Geert en consorten.  Het was een heerlijke relaxte ochtend, lekker ontbijten, opruimen, lezen, partytent opzetten, koffie drinken, in de zon zitten etc.  Alleen Wilma was super sportief: even met de fiets naar Annecy om een ijsje te halen in anderhalf uur.

  ‘s Middags werd dit concept rustig voortgezet en om een uurtje of 3 hebben we lekker gezwommen in het meer van Annecy. Tegen 4 uur kwam den Vloam aan op de camping. Het plan was om tegen half 5 naar Col de la forclaz te gaan om nog een vluchtje te scoren. Lieneke en Ik gingen mee om de andere 3 te “supporten” , auto terugrijden en natuurlijk voor de gezelligheid. Jeffrey, Jasper en Wilma hebben heerlijk gevlogen. Eenmaal in de lucht vroeg Jan Bruggenkamp over de porto of wij Jeeraar op konden halen bij Planfait. Hij was daar geland en zat alleen aan het bier. Dat kon Jeffrey natuurlijk niet aanhoren, en hij is dus naar Planfait gevlogen, en Jappie volgde ook. Rond half 8 waren we weer terug op de camping en nadat we even gezellig aan het bier/ rosé en droge worst/chips hadden gehangen was het nodig tijd om te gaan koken. Nu is het inmiddels half 11 en zitten we onder de luifel v.d. camper.  Het is nog lekker zwoel. Morgen hebben Bruggenkamp en Jeeraar de laatste hulpinstructiedag, en gaan wij w.s. een ochtendvlucht maken vanaf Entrevernes.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:12

Leave a Reply