oktober 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06okt
  Den Vloam start

  Den Vloam start

  Het zou wel weer eens de laatste mooie lierdag van het seizoen kunnen worden, dus het was gezellig druk op het lierveld in Hooghalen. We zijn begonnen op het “korte” veld omdat daar de wind het beste op stond, maar later zijn we toch verkast naar het grote veld. Daar stond de wind wel wat cross, maar goed vliegbaar.

  De tandem vanuit een ander perspectief

  De tandem vanuit een ander perspectief

  Behalve het vliegen zelf is de gezelligheid op het veld ook altijd belangrijk, en iedereen was dan ook druk aan het ouweneelen met elkaar. Er waren kleedjes, tenten, kinderen, ballen, honden, stoelen, tafels, en de (zelf-meegebrachte) catering was ook prima in orde. Kortom: het leek af en toe wel weer een kempif 😉

  Kempif Hooghalen

  Kempif Hooghalen

  Ook was er een flink aantal tandem vluchten, dus veel mensen hadden hun “maiden-flight” vandaag (en daar bedoel ik niet de tandempiloten mee, maar de passagiers). Sommigen hebben deze dag zelfs hun brevet behaald! Ik had ook mijn fototoestel met telelens mee en heb belachelijk veel foto’s gemaakt en die staan nu op de Laffe Teckel Mediaserver (http://media.laffeteckel.nl).

  Tips voor de mediaserver: Trek daar de schuifregelaar (rechts) naar beneden en klik op “6 oktober 2013, Lieren Hooghalen“. Je kan ze daar bekijken en downloaden. Het handigst is het om de sortering op NAAM te doen, en de volgorde op OPLOPEND (via het knopje links naast “Aanmelden” rechtsboven. Dan heb je ze op de goede volgorde. Wil je de hele bups in 1 keer downloaden kan kan dat uiteraard ook via FTP. (mail mij als je niet meer weet hoe dat moet).

  De springende teckels...

  De springende teckels…

  Groetsels! Jeffrey.

  Posted by Sjeffrie @ 20:28

4 Responses to “Het was weer gezellig op het lierveld in Hooghalen…”

 1. Jochum Says:

  Heeeeeel mooi gedaan Jeffrey……! Een prachtige impressie van deze dag.

 2. Jochum Says:

  Heel mooi gedaan Jeffrey……! Een prachtige impressie van deze dag.

 3. Sjeeraar Says:

  Prachtige foto’s!!! Het geeft idd zoals Jochum al schreef, een prima impressie weer van deze skitteronde dag. Alleen jammer dat je net die ene foto hebt gemist… van René z’ n buikschuiver.

  Cheerio,
  Sjeeraar

 4. Rene Says:

  Hoezo vind ik dat eigenlijk ook best wel jammer,was vast leuk om te zien.
  Ik blijf erbij dat er een beetje opzet in het spel is geweest.:)
  Maar goed inderdaad leuke foto`s en een leuke dag gehad
  weer.
  Maar hopen dat er nog meer van deze dagen komen.

  Cheeria,
  Rene

Leave a Reply