november 2013
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30nov
  "Bier-boarding" met Sjeeraar

  “Bier-boarding” met Sjeeraar

  Dit jaar heeft de familie Steengroeve zich opgeworpen om de jaarafsluiting van de Laffe Teckels te faciliteren.

  Tijdens de jaarafsluiting word de jaarlijks ALV (Algemene Leden Vergadering) gehouden, en wordt het financiële jaarverslag aan de kascommissie (Den Vloam) aangeboden ter goedkeuring (goedschiks dan wel kwaadschiks). Ook wordt de Laffe Teckel Bokaal uitgereikt aan de Laffe Teckel die hem het meest verdient. Dit wordt bepaald door de leden zelf via een stemming. In principe geld de vliegprestatie van dat jaar als leidraad voor de bokaal, maar ook als je vind dat iemand hem om andere redenen verdient, kun je dat aangeven. (bijvoorbeeld als iemand heerlijke eitjes bakt op de kempif, of als iemand verskrikkulukke mooie boeren kan laten)

  Ik (Stefke) ben dit jaar de gelukkige die de bokaal in ontvangst mocht nemen, omdat men vond dat ik wel redelijk gevlogen had dit jaar. Iedereen hartelijk bedankt daarvoor 🙂

  We waren met zo’n 20 teckels en het was weer erg leuk om elkaar weer te zien. Miep had een heerlijke maaltijdsoep gemaakt, en Steen-en-been had z’n culinaire capaciteiten aangewend om een heerlijke rodekool-ovenschotelt te maken. Uiteraard was ervan alles te drinken, en hebben we traditioneel weer carbid geschoten op de straat voor huis 🙂 Ook heeft iedereen een kadootje gekregen in de vorm van een “honde-flesje” gevuld met Sambuca, Schrobbelér of Berenburg.

  Teckelfleske

  Teckelfleske (met wat fantasie 😉 )

  Het was dus weer supergezellig, en ik wil de gastheer en gastvrouw dan ook hartelijk bedanken daarvoor!

  HIER de foto’s en HIER en HIER nog wat videomateriaal van het Carbid schieten.

  Groetsels! Stefke.

  Posted by Sjeffrie @ 23:59

Leave a Reply