januari 2014
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17jan

  Het verslag van “GROEP 1″ (Stefke, Annie, Jandeman, Lienepien, Rudi, Bea en Olaf) :
  Wij (Anita en Jeffrey) hadden gisteren eigenlijk alles al gepakt, dus konden we vandaag uitslapen tot 7:30. Lekker relaxed dus. Rond half negen reden Jan Bruggenkamp en Liennepien de dam op en hebben de hun spullen in de Volvo geladen en hun auto in de garage gezet. 9:00 reden we Olpae uit.

  We doen de heenreis in 2 etappes, en vandaag rijden we tot aan Heimertingen (tegen Memmingen aan) want daar hebben we een geinige Gasthof gevonden met de naam ” Lamm” (spreekt ons errug aan 😉 . Rudi, Bea en Olaf komen ook naar Gasthof Lamm toe, en Jeeraar, Marianneke, Daan, Juud en Den Vloam hebben hun tussenhotel dichter bij de eindbestemming geboekt, dus die zien we morgen pas.

  Onderweg hebben we even de voet van het gaspedaal gehaald, zodat Rudi, Bea en Olaf bij ons in de buurt konden komen. We hadden ergens bij een raststatte afgesproken voor en gezamenlijke koffiebreak. De reis ging voorspoedig en we kwamen eigenlijk te vroeg aan, want tussen 14:00 en 17:00 is het gasthof gesloten. We hebben toen maar even een wandelingetje door het dorpje gemaakt (zie foto’s).

  Voor de rest was het een prima hotelletje waar we gezellig wat gedronken hebben en lekker gegeten. De kamers waren ook prima in orde, dus we hebben lekker geslapen.

  Het verslag van GROEP 2 (Jeeraar, Marianneke, Daan, Juud,Den Vloam):De kunsthaan kraait om 6 uur, want vandaar reizen we af naar Oostenrijk om een lekker weekend te skiën met de Laffe Teckels. Den Vloam is gisteren al bij ons gekomen, want hij rijdt met ons mee. Na een lekker ontbijtje zijn we om 20 over 7 vertrokken naar het zuiden. De reis verliep uitstekend en ondanks vele pauzes, een keer tanken en een plakploattie voor de Oostenrijkse tolwegen te kopen, waren we al om 16:00 uur in Brixleg.

  In het hotel waren Judith en Daan ook al aanwezig, alleen lagen ze samen in bad. Daar hadden we dus niks aan. Na de kamer te hebben ingericht zijn we maar naar de hotelbar gegaan. De 2 weizzenbier hielden goed thuis in mijn weelderige lichaam en al snel stond ik te waggelen op mijn benen. De rosé had hetzelfde effect op Marianne. Dus hebben we maar een stukje stokbrood besteld.

  Al snel konden we aan tafel en Daan en Juut kwamen lekker schoon beneden, zodat ze fris en fruitig bij ons aan konden schuiven. De maaltijd was typisch Oostenrijks, schnitzel met pommes und mayo. Na het eten zijn we maar lekker vroeg op bed gegaan. Ik lag er al om 8 uur in.

  Cheerio, Sjeeraar.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:25

Leave a Reply