januari 2014
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jan
  Groepsfoto van de hele bups

  Groepsfoto van de hele bups

  Jeeraar doet verslag:
  Het moet niet gekker worden! Kraait om 07:45 uur de kunsthaan, ik doe mijn opgezwollen ogen open en wat zie ik? Een stralend blauwe hemel met een stralende zon glorend op de witte flanken van de bergen waarop we uitkijken. Da’ s lekker wakker worden. Dus snel even met de snufferd onder de koude kraan en snel naar de ontbijttafel alwaar velen van ons al zaten te smikkelen. Het plan was om bij goed weer naar de Hintertux te gaan. Dit is een skigebied op 3500 m. hoogte, waar je behalve op gewone pistes ook op een gletsjer kan skiën.

  Om 9 uur zijn we in de skibus naar Hintertux gestapt. Daar aangekomen was het lekker druk, maar niet te druk. Met 3 liften zijn we uiteindelijk op een zeer frisse top aangekomen. De zon scheen nog steeds en het skiën ging bij iedereen vandaag fantastisch. We hebben nog een prachtige groepsfoto (zonder Jappie) in de zon op de prachtige witte piste gemaakt.

  Uiteindelijk heeft iedereen zich uitstekend vermaakt en in 3 verschillende groepen zijn we weer naar het dal geskied. Bea was al eerder gegaan, want ze had een afspraak voor een massage met Berna.

  We hebben net weer verrukkelijk gegeten in Sporthotel Kirchler, waar een heerlijk Italiaans buffet stond. Morgen gaan we ergens anders eten, waarschijnlijk wordt het dan opnieuw Italiaans. Vrijdag gaan we voor de laatste keer naar Sporthotel Kirchler en daarna eten we weer gewoon thuis.

  Morgen blijven we in de buurt skiën. Ik ski altijd op korte ski’ s, maar ik heb ook lange ski’ s bij me (bedankt schoonpa). Deze wil ik morgen eens proberen. Vandaag zijn er totaal 128 foto’ s gemaakt, die gaat Stefke online zetten. Ik maak de teksten, Stefke doet de multimedia. Misschien komen er binnenkort ook nog wat filmpjes online.

  Cheerio, Sjeeraar.

  Vanwege de uitermate fotogenieke dag vandaag extra veul foto’s!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:36

One Response to “Broez’n op de gletsjert…”

 1. Dirk Says:

  Ziet er super uit zeg.
  Veel plezier nog in die supersneeuw !

Leave a Reply