januari 2014
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25jan
  Teckels uitgeskiet

  Teckels uitgeskiet

  Tja… Aan alles komt een einde… Zo ook aan onze wintersportweek…
  Vanmorgen hebben we het ontbijt iets vervroegd naar 07:00 uur, zodat we een beetje op tijd de terugreis naar Nederland kunnen aanvaarden. Iedereen heeft zijn auto ijs- en sneeuwvrij gemaakt, en de bagage er in gemieterd. We hebben de koffiekannen laten vullen voor onderweg, en ook lunchpakketjes besteld.

  De lunchpakketjes

  De lunchpakketjes

  Na een heerlijk ontbijtje was het tijd om afscheid te nemen van Berna en Boudewijn en van elkaar, en hebben we de auto’s aangetrapt en zijn vertrokken richting Nederland. We gaan allemaal via München, want de pas lijkt na deze sneeuwval geen goed idee. Gelukkig is het niet nodig de sneeuwkettingen om te doen, want de straten zijn redelijk schoon.

  Lang verhaal kort: de reis verliep prima, en de drukte in het dal en voor München viel mee. We hebben geen enkele file gehad, en in een vloek en een zucht waren we weer in Nederland. Traditiegetrouw hebben wij (Annie, Lienepien, Bruggenkamp en Stefke) de McSnack in Steenwijk aangedaan voor een laatste ongezonde- maar héérlijke cholesterol-party, en waren we een uur of vijf weer in Olpae.

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  We hebben wederom een zeer leuke- en afwisselende week gehad waarbij we alle weertypen gehad hebben. Het was een prima Chalet, en we willen Rudi dan ook bedanken voor de organisatie dit jaar. Berna en Boudewijn ook bedankt voor de goede zorgen. En verder iedereen bedankt voor de gezelligheid!

  Berna en Boudewijn

  Berna en Boudewijn

  Groetsels! Stefke

  ps: Binnenkort komen alle filmpjes en foto’s in origineel formaat op de LT survurt.
  ps: Annie kan al weer auto rijden en fietsen, en ze loopt al steeds beter… Zeker als ik er met de zweep achteraan ren 😉

  Posted by Sjeffrie @ 17:25

Leave a Reply