april 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02apr
  Cholesterollen op het vliegveld

  Cholesterollen op het vliegveld

  Stefke ant woord:
  Vandaag is de dag dat we weer terug moeten naar Nederland… Helaas… We vliegen vanavond om 20:05 uur en moeten dus zo rond 14:45 in de auto stappen. We kunnen dus rustig aan doen.

  Zoals voorspeld is het vandaag een regenachtige dag. Het is grijs en af en toe miezert het. We hebben op ons gemakkie ontbeten en hebben daarna onze spullen ingepakt. Jacco en Riet gaan vandaag naar Jerez om een auto te kopen, dus we nemen alvast afscheid van ze. Daarna gaan sommigen nog een stukje wandelen, terwijl anderen een boek gaan lezen of de weploggert doen 🙂

  Zo rond 14:45 nemen we ook afscheid van Hugo en vertrekken richting Malaga. Bijna had Tjitske een verlengde vakantie, want iedereen dacht dat ze bij een ander in de auto zat, maar ze kwam aanlopen terwijl wij al reden…. Had een mooie stunt geweest 😉

  De reis verliep voorspoedig, en prima op tijd kwamen we aan bij het vliegveld van Malaga. Even de auto’s inleveren en een bakkie doen in de grote hal. Daarna de boel inchecken. Dirk nam geen enkel risico meer, en liet z’n paraglider sealen zodat het niet meer leek op een pakzak. Iedereen kwam vlot door de Duane waarna een spurt getrokken werd richting de Burger King! Daar heeft de splintergroepering/afsplitsing “De Cholesterol Teckel” zich te buiten gedaan aan enorme twee-driedubbele Whoppers en emmers cola, terwijl anderen een bescheiden broodje of (karton)pizza soldaat maakten… “Buuuuuurp”!

  We hebben daarna weer genoten van onze “priority-boarding-tickets” (tenminste: sommigen onder ons) zodat we de enorme rij met het gewone volk cq gepeupel links konden laten staan en zo door konden lopen de slurf in. Dat is het voordeel van een stoel met extra beenlengte bespreken… Kost wat, maar dan heb je ook wat 🙂

  Lenti van boven

  Lenti van boven

  De vlucht terug naar Weeze verliep uitsteekbaar en we hebben bij ondergaande zon nog kunnen genieten van prachtige lenti’s vanaf de bovenkant gezien… Echt skitterrond! Na stief 3 uurties landde we op Weeze en voor we het wisten zaten we in de auto op weg naar huis.

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  Terugkijkend op de week hadden geen geluk met het weer… Alhoewel het uiteindelijk veel beter werd dan oorspronkelijk voorspeld, is de wind toch de spelbreker geweest voor de parapenters onder ons. Uiteindelijk waren er 3 of 4 vliegbare dagen, en omdat we die niet helemaal optimaal benut hebben bleven er 2 dagen over. Dat waren overigens wel hele leuke vliegdagen met leuke vluchten! Regen hebben we slechts 1 dag gehad, en de rest van de week was het héérlijk wandelweer. Daar hebben we dan weer geluk in gehad!

  De finka “Maravilla Verde” is echt een aanrader voor mensen die van rust en natuur houden. Het is skitterrond gelegen en de appartementjes zijn prima! Op het gebied van cultuur en natuur kun je je in de directe omgeving je hart ophalen. De gastheer en gastvrouw (Jacco en Riet) zijn supertoffe- en relaxte mensen die alles doen om het je naar de zin te maken.

  Iedereen heel erg bedankt voor de gezellige week en ik zie nu al uit naar de volgende reis! Voor een aantal van ons is dat al gauw: over een week of 3 (week 18-19) in Greifenburg (zie de Laffe Teckel agenda of kijk op de website). Latex!

  HIER de aller-allerlaatste foto’s…

  <- Vorige

  Posted by Sjeffrie @ 23:38

Leave a Reply