april 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20apr
  Lammegies

  Lammegies

  Ach ja, omdat de weploggert anders zo stil blijft, plaats ik even een verslag ven een leuke eerste paasdag.

  Wat doe je normaal met Pasen? Je gaat naar Paesens natuurlijk! Dat ligt in noord Fryslân, en daar hebben we een mooie buitendijkse wandeling gemaakt (Fryske Gea). Vervolgens zijn we via Lauwersoog naar Houwerzijl gereden om bij de Theefabriek te genieten van een “Grunneger Theetiafel” voor 2 personen. We hadden op ons feessie vorig jaar namelijk een waardebon gekregen van Marc en Arlette (thanks!). We  hebben buiten in het zonnetje op het terras genoten van diverse Grunningse specialiteiten en thee.

  Annie op he terras van de Theefabriek

  Na de lunch zijn we tamelijk volgevreten weer de auto ingestapt richting Ezumazijl. Daar liggen de roots van mijn Friese familie, en altijd als ik in de buurt ben wil ik daar even kiek’n. We hebben daar leuk rondgelopen en nog even naar het natuurgebied Ezumakeeg gewandeld vanaf de sluis. Erg leuk!

  ‘s Avonds hebben we nog even het paasvuur van Olpae bezocht en nu zitten we gezellig buiten voor de tuinhaard met een hassebassie 🙂

  HIER de foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:27

One Response to “Stefke en Annie met Pasen naar Paesens”

 1. Patries Says:

  Prachtig en veel nostalgie

Leave a Reply