juni 2014
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jun
  Annie ant stuur

  Annie ant stuur

  Vandaag zijn we op vakantie gegaan, en het was tot op het laatste moment nog onduidelijk waar de reis naar toe zou gaan… Het was de bedoeling dat we richting Sölden zouden en later richting Italië en eventueel Greifenburg… Maar de weersvoorspelling voor de Alpen de eerste dagen is dusdanig slecht dat we diverse bestemmingen overwogen hebben: Toscane, de Ardéche, Côte d’Azur, Auvergne, en zelfs Noorwegen is genoemd… Maar uiteindelijk hebben we toch gekozen voor de Alpen. De uitgebreide weersvoorspelling van de heer J. Stam – onze eigen huismeteoroloog – geeft aan dat een enorm langgerekt front vrijwel geheel west Europa zal treffen, dus er is bijna geen ontlopen aan… Dus we gaan gewoon de regen uitzitten en onze oorspronkelijke plannen volgen…

  Het doel is om in de buurt van Ehrwald / Lermoos een kempif op te zoeken, maar omdat het vandaag en morgen nog mooi weer is gaan we het in 2 etappes doen, zodat we in de buurt van Ulm een kempif opzoeken en we nog een lekker dagje kunnen wandelen. Dus zijn we rond een uur of 11 vertrokken vanuit Nederland, en rond 20:00 uur arriveerden we op kempif Lauberg in Römerstein. We staan op een mooie veldje aan de rand van de kempif en je loopt zo de kempif af de landerijen en de bossen in.

  Nadat we de boel geïnstalleerd hadden hebben we een lekker drankje en een hapje genomen en zijn we begonnen aan het uitgebreide avondeten, wat vandaag bestaat uit een Cup-a-soeppie 🙂 Na het eten koffie een thee en dan natuurlijk:……….. YAHTZEËEn!!!!! Nadat Annie mij met 3-0 ingemaakt had zijn we noar bedde goan…

  HIER de foto’s van vandoage.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:16

Leave a Reply