juni 2014
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29jun
  Regen en de Zugspitze

  Regen en de Zugspitze

  Er is vannacht heel wat regen gevallen en het is een stuk frisser dan gisteren. We gaan dan ook maar ontbijten in de kempert. Nadat de anus-brötchen, eieren, crackers thee en koffie weggewerkt was hebben we de kempert angetrapt en zijn we vertrokken richting Ehrwald. Het regent behoorlijk onderweg en na 2.5 uur sturen kwamen we aan in Ehrwald. De kempif is weer 90% vaste plaatsen en een paar toer. Maar we staan best leuk, en als de wolken weggetrokken zijn kun je de Zugspitze zien. Het regent gestaag door dus we hebben lekker gelezen en ge-weploggerd in de kempert.

  Regen op de kempif

  Regen op de kempif

  Vandaag speelt Nederland tegen Mexico in de 8e finale, en we zijn even naar de receptie/restaurant gelopen om te kijken wat de WiFi kost (we staan NAAST een Wifi antenne) en of vanavond de wedstrijd in het restaurant te zien is. Nou Wifi kost 3 eurie per dag, en de wedstrijd is gewoon te zien in het restaurant… Dus ik ben even gaan testen hoe streaming presteert over Wifi en dat gaat prima… Dus gaan we voetbal kijken in de kempert. 🙂

  We hebben ons helemaal geïnstalleerd en een Noodles gemaakt en hebben genoten (met samengeknepen billen) van de wedstrijd en gezien hoe Nederland na 85 minuten op achterstand toch nog als winnaar uit de bus kwam. Super!!!

  Voetbal kiek'n n de kempert

  Voetbal kiek’n n de kempert

  Nu is het inmiddels 22:00 uur en we luisteren gezellig naar Radio 1. Het regent al uren continue en ik ben ant weploggen, en Annie is zicht wezenloos ant kendiekrusjen… Vandaag geen foto’s dus ik zou zeggen: “Oant moarn!!!!!”

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:00

One Response to “Verkast naar Ehrwald”

 1. Tjitske Says:

  Hmmmmm, heerlijk romantisch: in je eigen campert-kokonnetje met de regen op het dak. Dan ga je natuurlijk ….. voetbal kijken.
  Tja, was natuurlijk ook spannend.

Leave a Reply