juni 2014
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jun
  Annie in het bos

  Annie in het bos

  We hebben vannacht wederom best lekker geslapen en we rolden pas om 9:45 van bedde… Het heeft best geregend vannacht, maar nu is het droog. Zouden we het ergste gehad hebben?

  Na het traditionele uitgebreide ontbijtje hebben we de boel bij elkaar gepakt, rugzak om en bergschoenen aan en hupsakee: de berg op. We hebben vandaag een mooi rondje achterom gemaakt en zijn via Wetterstein en de Ehrwald lift en Ehrwald weer terug gelopen. Onderweg in Ehrwald nog even de Intersport aangedaan en Stefke heeft een mooi ¾ broekkie gekocht. Nog even geld pinnen en een halve kilo kersen opeten op het bankje in het dorp en vervolgens zijn we via een mooi pattegien weer terug naar de kempif gelopen.

  Daar eenmaal aangekomen hebben we weer een lekker biertje/Rosé’tje en stukkie worst genuttigd en hebben we heerlijk in het zonnetje gelegen. En toen kreeg Stefke de opdracht van de baas om zijn culinaire kunsten te gaan vertonen terwijl de baas zelf met het kadaver onder de douche ging staan… Ik dacht dat slavernij afgeschaft was, maar goed… De kempif-kok heeft weer zijn uiterste best gedaan vandaag: aardappels, rode kool, gebakken Lupack beefburgers met ui en dit alles rijkelijk gegarneerd met appelmoes en zaanse mayonaise 🙂

  ’s Avonds weer de gebruikelijke gezelligheden en voor we het wisten was de dag al weer om…
  HIER weer een bulte ploagies moat…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:33

One Response to “Wandelen Wetterstein”

 1. Jasper Says:

  De plant is de gele berg gentiaan…. Dus

Leave a Reply