juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02jul
  Ons plekkie in Huben

  Ons plekkie in Huben

  De bedoeling is om vandaag te verkassen en dat komt goed uit want het is matig weer… Het is grijs en het miezert… We hebben in de kempert ontbeten en daarna de laatste 2 weploggerts geupload en afgerekend. De reis verliep prima en onze nieuwe bestemming (nabij Sölden) ligt niet ver van Ehrwald dus we waren er zo. Onderweg hebben we steeds de ogen open gehouden voor een FIAT garage, want we hebben namelijk een klein probleempje met de kempert… Op de heenreis halverwege Duitsland kapte de airco er mee… Hij was al niet al te goed en we vermoedden al dat ie binnenkort afgevuld moest worden, maar nu is het dan zo ver. En nu het buiten niet al te warm is, is het geen probleem, maar op de heenreis was het boven de 25 graden en dan wordt het wel erg warm tijdens het rijden. We kwamen onderweg geen FIAT garages tegen dus we zouden op de kempif via internet wel even uitzoeken waar de dichtsbijzijnde is.

  Onderweg hebben we nog even de BILA supermarkt aangedaan en al gauw reden we de “Ötstaler Naturcamping Huben” op… Het is een leuke kleine kempif aan de rand van het durp met leuke plaatsjes en een veldje en ook erg vriendelijke mensen (De mensen op de vorige kempif waren kortaf en ongeïnteresseerd). We hebben een leuk plekkie uitgezocht en de boel geïnstalleerd. Het was tijd voor de lunch dus broodjes en koffie en even de laptop aan op zoek naar een FIAT garage. Ik heb via www.fiat.at een zoekopdracht gedaan naar een FIAT dealer in de buurt van Sölden en daar kwam er 1 uit: op zegge en schrijve 200 meter afstand van waar we nu staan!!!! Hoe is het mogelijk!!! 🙂

  Na de lunch zijn we dus maar even naar de garage gelopen en het was geen enkel probleem om even de “klima-anlage” te testen en af te vullen. Vrijdagmorgen hebben we de afspraak staan en dan rijden we de kempert even er naar toe en dan gaan wij aan de wandel; en als we dan terug komen is de boel (hopelijk) voor 120 eurie weer helemaal tip-top. 🙂 We hebben nog even het dorp verkend en gepind, maar het regent en we hebben geen zin om zeiknat te worden dus zijn we weer terug naar de kempif gegaan.

  Het is nu 17:30 en Annie is tig kaartjes en folders ant bekiek’n en ik ben ant weploggen vergezeld met een ZIPFER en droge worst. Annie heeft al weer het commando “koken, en snel een beetje!” gegeven, dus ik bind zo m’n schort voor en ga weer een culinair hoogstandje verzorgen: Rijst met vleesballetjes in zoet-zure saus met verse prei! Jammie! Ik vermoed dat we de avond verder door gaan brengen met lezen, interwebben, en Yahtzeën natuurlijk…
  De paar schamele foto’s van vandaag staan op deze pagina… Groetsels!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:27

Leave a Reply