juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06jul
  Stefke en Annie ant genieten

  Stefke en Annie ant genieten

  Het is nu 23:03 ’s avonds, en we zitten gezellig aan de borrel met… Jan en Lieneke!!! Die hadden vakantieplannen deze week, alleen de bestemming was nog onzeker. In Greifenburg wordt het na maandag wat minder qua weer dus zijn ze gezellig naar ons gekomen in het “tropische” Italië 🙂

  Dientengevolge hou ik de weploggert kort vandaag…Annie en ik zijn met de lift helemaal naar boven gegaan en zouden met een mooie wandeling naar het middenstation lopen. Onderweg hebben we beide startplekken (Paragliding) geïnspecteerd en zijn tot de conclusie gekomen dat een een heel mooi vlieggebied is! De startplek boven is heel ruim en bied voor de windrichtingen zuid tot noord startmogelijkheden. Je kunt er ook prima toplanden (lijkt wat op Le Tréh in de Vogezen). Verder viel het ons op dat elke Alm live muziek had, en we vroegen ons af of er wellicht een feestdag gaande was. Navraag leerde dat het de eerste zondag van de maand is en dan hebben ze bij elke Alm live muziek. Gezellig!

  Onderweg kregen we een sms’je van Lieneke dat ze onze kant op kwamen dus dat was leuk! We moeten nog even zien of we nog wel naar Greifenburg gaan, want vanaf dinsdag wordt het redelijk ruk qua weer, en hier is het dan stuken beter. Wellicht blijven we dus hier. Morgenavond beslissen we dat.

  Om een uur of half zeven kwamen jan en Lieneke de kempif oprijden en hebben ze naast ons de tent neergezet. Ik ben ondertussen gaan koken en we hebben gezellig gegeten met elkaar. En nu zitten we gezellig bij te beppen en te borrelen in de zwoele avond…
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:11

Leave a Reply