juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07jul
  Leven Stefke hangt aan een zijden draadje...

  Leven Stefke hangt aan een zijden draadje…

  Vandaag is het weer brotsig warm in het dal, dus we gaan weer hoog wandelen. Jan en ik hebben nog getwijfeld om te gaan vliegen, maar we zien toch wel grote bloemkolen in de lucht en samen met de onweer waarschuwing maakte dat we toch besloten om niet te gaan vliegen. Achteraf had het best gekund, maar dat is achteraf…

  Na het heerlijke ontbijtje zijn we dus de lift ingestapt naar 1950 meter (Klammeben). Daar was het inderdaad en stuk frisser en dus aangenamer. We hebben een heule mooie wandeling gemaakt dit keer rechtsom naar het mittelstation.  Wat wel toevallig was is dat we in het kapelletje halverwege een herdenkingskaartje zagen van Florian Haller. Dit is een parapenter/speedglider die in maart dit jaar om het leven gekomen is bij het uitoefenen van zijn passie, en dat was toen ook nieuws in parapentend Nederland… Hier nog een nieuwsbericht daarover .

  Totaal hebben we 4 ½ uur gewandeld en zijn toen weer met de lift naar beneden gegaan. Daar hebben we ons een betje opgefrist en zijn toen naar de Spar gegaan om wat boodschappen te doen. Ik heb bij een bergsportwinkeltje nog en paar nieuwe alpinestokken gekocht, en Lieneke heeft nieuwe verters!!!!

  ’s Avonds hebben J&L pasta gekookt, en J&A opgebakken aardappelen met Sla en gehaktballetjes in cury-saus. Daarna kwam de fles op tafel en het Yahtzee-spel en hebben we tot laat Yahtzee gespeeld… We zijn overigens nog steeds aan het twijfelen of we naar Greifenburg moeten gaan morgen… Het weer leek iets beter dan begin van de week voorspeld was, en ik heb natuurlijk een afspraak staan bij de garage in Lienz… Bovendien is het leuk om Marc en Arlette te zien en gezamenlijk voetbal te kiek’n in de 600000-bieren tent… Maar we zijn nog niet overtuigd van het weer, dus we hebben afgesproken dat we morgenochtend definitief beslissen…
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:15

Leave a Reply