juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08jul
  Pizza!

  Pizza!

  Nou… De kogel is door de kerk… Na wederom de weersprognoses voor Greifenburg en Saltusio naast elkaar gehouden te hebben gaan we definitief niet naar Greifenburg maar blijven we hier. Ik heb dus na het ontbijt eerst de garage in Lienz afgezegd en vervolgens gebeld naar Peter en Gea en het partikelnummer van de airco doorgegeven zodat de garage in Vledder deze kan bestellen.

  Het is vandaag niet zulk best weer en het miezert vaak en het is grijs. We hebben de dag dan ook doorgebracht met webloggen, hangen, koffie drinken, lezen, interwebben, candycrushen, en er is een idioot gaan rennen in de regen! Ik zal geen namen noemen omdat het Bruggenkamp was, maar toch: respect!

  We hadden vandaag ook geen zin om te koken dus we zijn lekker naar de pizzeria in het dorp gegaan. Daar hebben we heerlijke pizza’s gegeten! Vervolgens hebben we koffie en thee gedronken bij de kempert en zijn rond 21:45 richting hotel Appelhof gelopen om daar voetballen te kijken (Duitsland – Brazilie). De hele Serre van het Hotel zat afgeladen vol met Duitsers, maar de ober zette gewoon 4 stoeltjes half in de gang neer, zodat we in een soort treintje de wedstrijd konden zien.

  Voetbal kiek'n in de Appelhof

  Voetbal kiek’n in de Appelhof

  Het was na 25 minuten dus 5-0, en dus hebben we de 2e helft verder in de kempert gekeken, want via internet met Nederlands commentaar is toch leuker.

  De 2e helft kiek'n in de kempert

  De 2e helft kiek’n in de kempert

  Toen de Duitsers met een ongelofelijke 7-1 de Brazilianen vernederd hadden zijn we maar naar bed gegaan.
  Oant Moarn!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:27

Leave a Reply