juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09jul
  Effe lunchen op een geinâgh bankske

  Effe lunchen op een geinâgh bankske

  Vandaag is het grijs maar wel droog. Heel af en toe spettert het wat, maar de temperatuur is prima. We hebben vandaag nog getwijfeld om te gaan vliegen, maar dat zou waarschijnlijk toch slechts een glijvlucht worden, dus zijn Jan en ik gewoon gezellig mee gaan wandelen. We hebben vandaag weer een mooie wandeling gemaakt vanaf het mittelstation weer naar Saltusio. Dat was erg mooi en je kunt hier nog heul veul andere wandelroutes doen. We hebben ook de gigantisch leuke vliegmogelijkheden voor de Laffe Teckels gezien en we hebben besloten dat we hier maar eens het LT kamp op moeten slaan volgend jaar. Dat lijkt ons echt superleuk!

  ’s Middags hebben we weer een hassebassie genoten en daar zijn we nog even naar de supermarkt gereden. We moeten namelijk – onder andere – kattenvoer halen, want we hebben sinds 2 dagen een zwerfkatje rond de kempert, en die is er steeds vroeger en wacht al op z’n maaltje 🙂

  Daarna hebben we pasta opgewarmd (Stefke en Annie) en Noodles klaar gemaakt met Salade (Jan en Lieneke). Daarna douchen en kofie en thee, en nu zitten we klaar voor de voetbalwedstrijd Nederland – Argentinië die we dus in de kempert gaan bekijken!
  HIER de foto’s van vandaag.

  Nagekomen: Ow ja.. Lieneke was ook jarig vandaag!!!! 🙂

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:14

Leave a Reply