juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 11jul
  Annie ant stuur

  Annie ant stuur

  Vandaag gaan Annie en ik weer op hûs an, dus we hadden de wekkert gezet. We hebben zondag een feessie en we hebben nog wel even nodig om de boel op te ruimen en de kempert schoon te maken voor Peter en Gea. Het heeft vannacht geregend en ook ’s morgens als we opstaan regent het nog. We hebben de boel opgeruimd en ontbeten en toen hebben we de buurtjes even bruut wakker gemaakt om afscheid te nemen. J&L blijven nog een daggie.

  We zijn terug over de pas (?) gegaan en via de Brenner, Innsbruck en over München gereden. Er was veel verkeersellende op de weg Munchen – Neurenberg, dus we doen een alternatieve route over Ulm, Heilbron, en dan richting de 61 over Venlo. Want het is vrijdag dus er zal wel veel werk- en vakantieverkeer zijn.
  Het is erg druk op de weg, en we hebben her en der files. Maar vooral aan de andere kant van de weg is het hopeloos. Meer dan 20 km. file na een groot ongeluk met 2 vrachtwagens, en 50 km. verderop stond een vrachtwagen met nieuwe trekkers in lichterlaaie! De rookwolken waren kilometers ver te zien! We reden er langs toen ie nog vol in de brand stond en de hitte was enorm!

  We hadden nog eventueel in het achterhoofd om de reis in 2 etappes te doen, maar toen we op driekwart waren besloten we om maar gewoon door te rijden, ook al zou het een latertje worden… We hebben nog even getanked en ge-cholesterold bij de BurgerKing in Duitsland, en uiteindelijk waren we 23:10 thuis. Even oud-fries-katknuffelen en toen douchen en noar bedde, want we waren aardig aan de lat!

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  We hebben een hele leuke en gevarieerde vakantie gehad en we gaan beslist voorstellen om met de Laffe Teckels een weekje in Saltusio te gaan staan en daar te vliegen. Dat moet volgens ons heel leuk worden! Met Jan en Lieneke was het ook errug gezellig! Bedankt luitjes! Nu maar weer even doorbijten tot Augustus (Greifenburg) of September (Annecy)… Toetel!
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:47

Leave a Reply