juli 2014
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jul

  Ja-ja, we zijn al weer bijna 3 weken aan het werk, dus de hoogste tijd voor een vliegweekje 😉 . We gaan met een select kluppie Laffe Teckels naar Greifenburg. Den Vloam en familie gaan 2 weken, en Jappie en ik in ieder geval een week. (Jappie misschien wat langer). Jeeraar en Marianneke zouden ook gaan, maar op facebook lazen we dat de plannen kennelijk gewijzigd waren en dat ze aan de Moezel zaten. Ook Jan en (b)Roos gaan naar Greif dus het wordt vast wel weer gezellig.

  3 koters in Kipfenberg

  3 koters in Kipfenberg

  Ik moest vanmorgen nog thuis-werken, maar had problemen met de telewerkomgeving. Mijn account is gemigreerd en ik heb een ander profiel gekregen, en die had geen applicaties. Bellen met de helpdesk loste ook weinig op, behalve de tip dat de oude omgeving ook nog werkte. Dat was mijn redding want ik moest nog een aantal zaken afronden. Uiteindelijk ging ik dan ook later weg dan gepland maar goed; ik heb de tijd… Oorspronkelijk zou ik vanmiddag gaan rijden en dan onderweg ergens een hotelletje of kempif doen, en dan de volgende dag door. Maar omdat ik vanmiddag vrij genomen had kon ik ook in 1 keer rijden natuurlijk. Den Vloam rijd het ook in 2 dagen. Jasper zou zaterdagmiddag pas gaan rijden want hij had nog verplichtingen. En om nou op de “zwarte zaterdag” met de meute mee te gaan rijden dat leek niet slim. Dus hij gaat nu achter de drukte aan en komt midden n de nacht aan op Fliegercamp.

  Mijn reis verliep voorspoedig maar halverwege de middag werd het toch aardig druk op de weg. Vlak voor Neurenberg stond ik in de file en ik heb toen familie Den Vloam even gefaxt waar ze zaten. Bleek dat ze 90 km. voor me uit op een kempif “Azur” in Kipfenberg zaten. En de vraag of ik ook gezellig langs kwam kon ik natuurlijk niet weerstaan, dus ik ben ook naar Kipfenberg getuft. Het is een leuke kempif aan een riviertje en een prima doorreis kempif. We hebben gezellig samen ge-ouweneeld en een biertje gedronken en toen als een blok in slaap gevallen 🙂 Morgen gaan we op tijd opstaan en knorren we de laatste 400 kilometer even… Hopelijk hebben we niet te veel drukte en zijn we op tijd de Tauerntunnel door.  Oant Moarn

  Hier een paar foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:28

Leave a Reply