augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01aug

  Vanmorgen werd de ochtendrust vroeg- en wreed verstoord door keihard pratende   koters en de al evenhardop pratende vatie… Wat een verstand. Sommige mensen denken echt dat ze de enige zijn op de kempif. Maar goed, ik was daardoor wel leker vroeg wakkert :-).

  3 Laffe Teckels bij de plomp

  3 Laffe Teckels bij de plomp

  Ik heb de boel ingepakt en de Quechua opgevouwen en ben toen gaan ontbijten. ook Den Vloam & Co zaten inmiddels aan tafel en waren de boel aan het opbreken. Na het tanden poetsen ben ik vertrokken en Den Vloam al gauw daarna. Het schoot niet echt op onderweg, maar geen files. Na 4 uurtje sturen reed ik de kempif in Greifenburg op. Den Vloam en Co volgden anderhalf uur later.

  Het is super mooi weer en erg warm. We hebben de boel opgezet en zijn toen naar de badensee getogen. Daar was het heerlijk en het water was lekker verkoelend. Toen de B in het uur zat zijn we terug gegaan naar de kempif en hebben we in de skaad een lekker biertje/roseetje gedaan met wat nootjes. Na een paar uurtjes relaxeren en een rondje om de kempif gedaan te hebben zijn we om een uur of half zeven gaan eten bij het restaurant. Jan en Roos waren ook net gearriveerd dus die zijn gezellig bij ons aangeschoven.

  ’s Avonds het gebruikelijke ritueel van koffie, bier, wijn en sterke verhalen bij kaarslicht en toen binn’ we noar bedde goan.
  Hier weer wat plaogies van vandoage…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:39

Leave a Reply