augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04aug

  Vandaag niet zoveel gedaan, dus we houden het kort…
  Het was vandaag warm en best al vroeg bewolkt. Er dreigde weer overontwikkeling, en thermisch zou het toch niet- of nauwelijks worden, dus het werd een luie niet-vlieg-dag. We hebben wat omgeklooid, gelezen, schoonheidsslaapjes en boodschapjes gedaan, en her en der wat gegeten en gedronken. Ook was het een prima dag om een lamp te vervangen van  een Vølvø of 2 elastiekkies aan een vlieg-overbroek te naaien :-). ’s Middags zijn we met de hele roedel naar de Badensee gegaan en hebben daar lekker gezwommen en als een stel kleine kinderen met het luchtbed van de glijbaan gegaan… Erg lachen!

  Onweer s' avonds

  Onweer s’ avonds

  Voor we het wisten was de dag al bijna om en stond het avondeten op het program. Ik heb vandaag gekookt voor mijzelf en mijn mattie Jappie en het culinaire hoogstandje bestond vandaag uit pasta (kant-en-klaar-uit-een-zakkie-van-de-action) maar wel met een zelf gemaakte pastasaus met veul groenten. En al zeg ik het zelluf: héérlijk! 🙂

  Na de koffie werden we getrakteerd op een skitterrond onweershow die laat op de avond afgesloten werd met een enorme klap recht boven ons hoofd. Brrrrrr….
  HIER nog een paar fotootjes.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:19

One Response to “Effe rustig an…”

 1. k@@tje Says:

  Jullie hebben je in ieder geval vermaakt. Brengt mij weer op ideeën, met dat luchtbed enzo. 🙂

Leave a Reply