augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05aug

  Dit zou de slechtste dag van de week worden, en toen we opstonden – na een nacht dikke regen –  was het grijs en dampig. Voor de Airtime cursisten een skitterronde dag, want ze hebben vrijwel allemaal het maximaal toelaatbaar aantal vluchten gemaakt voor beginners. Wij thermiekkippen gingen natuurlijk niet voor een glijvluchtje, dus hebben we besloten met de heule goegemeente te gaan wandelen.

  "Nee Jan!!!... Niet doen!!!"

  “Nee Jan!!!… Niet doen!!!”

  We zijn over de Drau via het fietspad naar Steinfeld gelopen en daar met de trein weer terug. Dat was best wel leuk. Weer terug op de kempif hebben we een soeppie en/of een biertje gedaan op het terras en de rest van de dag weer doorgebracht met boodschappies doen en omhangen voor gevorderden… Toen de B in het uur zat hebben we onze dagelijks bloedverdunners genoten (biertje / Wijntje) en toen was het al weer tijd om te gaan koken. Jappie en ik hebben gezellig bij Jan en Roos gegeten en werden ook nog getrakteerd op ijs!!! Heerlijk! Nou, hoe de avond verder verliep kunnen jullie inmiddels wel raden. 🙂

  De weersvooruitzichten voor morgen en de rest van de week zijn uitermate goed te noemen. Morgen en helemaal overmorgen zijn topdagen en we willen dan ook proberen om vliegtechnisch gezien een mooie opdracht uit te voeren. Als de wolkenbasisi hoog genoeg is morgen doen we een poging om de Kreuzeckgruppe te omvliegen, of anderszins een mooie taak uit te voeren. Dus de lat ligt wellicht wat (te) hoog voor morgen, maar we zin wel waar het schip strand. Het wordt in ieder geval een top vliegdag.
  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:24

2 Responses to “Lopen-lopen-lopen…”

 1. k@@tje Says:

  Vliegze vandaag, als het goed is hebben jullie vandaag en morgen Hammertag!

 2. Marc Says:

  FlösserTage…. hahahaha! (foto 24)

Leave a Reply