augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07aug

  Het is als we wakker worden behoorlijk grijs en het miezert zelfs licht. Hoe kan dat nou? Het zou toch ook mooi weer worden vandaag? Gelukkig trok in de loop van de morgen de bewolking langzaam naar het oosten en kwam het zonnetje er bij. Rond een uur of elf zijn we met de hele bups inclusief Joop B. de busjes ingestapt en omhoog gereden.

  Mooie Castelanes

  Mooie Castelanes

  Helaas is er veel bewolking en zal het vandaag gen hammertag worden. Ik ben weer als eerste weggestart en de rest volgde al gauw. Ik kon weer meteen een belletje vinden en ging in 1 streep naar cb. Joop volgde mij in mijn kielzog en Tjitske vond echts van de start meteen een mooie bel. Ik heb een kwartiertje de wolken geschampd en wat fotoos gemaakt en ben toen weggestoken richting Wiesfleckert. Daar heb ik nog met een modelbouwzweefvliegtuig in een bel gezeten en dat was geinig. Het is vandaag geen overlandweer en er dreigde al vlot overontwikkeling. Na een stief uurtien vliegen had ik hed wel gezien en ben via een fly-by bij Leontien op de 500 naar de landing gevlogen. Daar was het druk, gezellig en brotsig warm.

  We hebben even geouweneeld op de landing onder de shelter en een bammetje gegeten en hebben toen afgesproken om ’s middags naar het Tenniscafé te gaan waar Marina werkt. Om een uur of 3 hebben we nog een onweersbui op ons dak gekregen maar daarna werdt het weer heerlijk weer en zijn we rond 16:00 naar Steinfeld getogen in de Vølvø. Den Vloam & co zouden boven bij Steinfled nog een wandelingetje gaan doen, maar daar kwam door de bui niks van. Het was erg gezellig op het terras bij het tenniscafé, maar helaas was Marina er niet. Zij was om 14:0 al klaar met werken dus dat was jammer. Maar gelukkig hebben we afgesproken met Marina dat zij, samen met Seppie en Robin bij ons komen grillen morgenavond 🙂

  ’s Avonds hebben we gezellig bij het restaurant op het terras gegeten en hebben we wat pluimvee uit elkaar getrokken… Heerlijk! 🙂
  HIER de foto’s van vandaag en HIER m’n vlucht op XCONTEST.ORG

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:52

One Response to “Lekker vliegdagje”

 1. k@@tje Says:

  Wat een jolijt weer met z’n allen. Genietn heettat!

Leave a Reply