augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08aug

  Wat hebben we toch een geluk… Het is al weer skitterrond topweer! Ik denk dat we dat gewoon verdient hebben 🙂

   

  Seppie, Robin en Marina op visite

  Seppie, Robin en Marina op visite

  Vandaag hebben we een busje van Putzl geritseld, want we hebben 7 man bij elkaar. Behalve de Laffe Teckels is er ook een asbakkie mee (Barry de buurman) en een Laffe Teckel ere-lid: Joop Bernard. Het plan is om vandaag naar Lienz te vliegen en dan weer helemaal terug naar Stagor. En als het even meezit nog even de Weissensee meepikken. Het is best druk boven. We hebben ons op ons gemakkie gereed gemaakt en raad eens wie er als erste wegstartte? 😉 Na mij volgde Joop en Jan en de rest… Alleen Jasper wachtte nog even, want die doet het rustig aan deze week. Hij heeft voor de 2e dag een Advance Epsilon mee om te proberen.

  Het was in het begin niet makkelijk om op wolkenbasis te komen, maar Joop had dat als eerste voor mekaar. Jan P. en ik volgde en na wat twijfelen hebben we op aandringen van Joop toch aan ons vluchtplan gehouden en zijn we vertrokken richting Lienz. Joop voorop; Jan P. en ik daar achter en Den Vloam was de bezemwagen… Lang verhaal nog langer: Den vloam zakte helaas uit bij Oberdrauburg; Jan P. is bij Lienz geweest en is weer terug gekomen. Hij zat boven de Emberger nog lekker hoog, maar hij mos pizzn en is dus geland. Joop was in no-time bij Lienz en ook weer helemaal voorbij Stagor aan het einde/begin van het Draudal en weer terug op de kempif. Ik heb dat zelfde gedaan, alleen heb ik er iets langer over gedaan, maar wel 2 km. verder 😉
  HIER mijn vlucht op XCONTEST (en daaronder bij Budy’s de vlucht van Joop)

  Eenmaal geland hebben we eerst wat gerelaxeerd en zijn toen voorbereidingen gaan treffen voor de BBQ van vanavond. Marina, Seppie en Robin komen namelijk op visite en we gaan 9 jetsers van Forellen cremeren 🙂 We hebben 9 verse forellen opgehaal bij de kwekerij aan de overkant van de Drau en de boel alvast klaargezet en klaar gemaakt. Tegen half 7 hebben we de 2 fonkelnieuwe “Notebook-barbeque’s” uit de verpakking gehaald en en kuub briketten erin gestort. Even wat aanmaakblokjes aangestoken en wachten maar… Den Vloam heeft alle vissies voorzien van knoflook, olie, en dille en in de alu-filie gerold. Roos heeft een lekkere Tomaten-ui-kaas-salade gemaakt en het feest kon beginnen.

  Het was erg leuk om de familie Winkler weer te treffen en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. De forellen smaakten heeeeeeerlijk en de witte wijn van Roos ook! Vol, moe en voldaan rolden we onze hutjes weer in… “ Buuurp” …
  HIER de foto’s van weer een heerlijke dag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:39

Leave a Reply