augustus 2014
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09aug

  Het is weer skitterrond weer waar we gewoon aan beginnen te wennen 🙂 Vanmiddag is wel veul hitte (over de 34 graden) en weer overontwikkeling voorspeld met vanavond zelfs (onweer)storm en heul veul regen. Later bleek dat het in heelI Oostenrijk noodweer geweest is met verskrikkulluk onweer en storregens, maar wij hebben slechts een heel licht buitje gehad… Hoe bedoel je Greifenburg heeft z’n eigen micro-klimaat???!!!

  Stefke, Jappie en Den Vloam

  Stefke, Jappie en Den Vloam

  Ik was vandaag een beetje moe en had niet zo’n zin om te gaan vliegen. Ik had meer zin om op m’n gemakkie te gaan weploggen, tent afbreken, Quachua neer pleuren, hangen, slapen, en zwemmen in de Badensee… Jan, Roos, Tjitske en Jappie zijn wel naar boven gegaan en hebben leuk kunnen vliegen. Ik heb gedaan wat ik wou doen en ben ’s middags met Jappie gaan badderen want het was al weer lekker heet. Den Vloam & Co was er ook en we hebben lekker gezwommen en bommetjes gedaan vanaf het vlot.

  Tjitske, Roos en Jan P.

  Tjitske, Roos en Jan P.

  Na het zwemmen zijn we gezellig bij Jan en Roos een biertje / wijntje gaan drinken en heb ik m’n laatste droge worst verdeeld onder de hongerigen :-). ’s Avonds hadden we een tafeltje bij het restaurant besproken op het overdekte terras, want we gaan de laatste avond natuurlijk niet koken. Dat was allemaal hel lekkert en na een korte borrelsessie bij de kempert heb ik alvast afscheid genomen van iedereen, want ik wil lekker vroeg vertrekken naar huis morgen.

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ
  We kunnen wel stellen dat we een heerlijke week gehad hebben met prima weer. We hebben leuk gevlogen en de gezelligheid was enorm. Jappie, Jan P, Roos, Den Vloam, Tjitske, Ayke, Tes en de familie Winkler: heel erg bedankt voor de gezelligheid! Nog een paar weekjes werken en dan kunnen we weer!! 🙂 (Annecy)
  Groetsels van Stefke. Toeltel!

  HIER de laatste foto’s van deze vakantie…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:46

Leave a Reply