oktober 2014
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08okt

  Vandaag heeft onze personeelsvereniging een “Bronst-excursie” georganiseerd in de Oostvaardersplassen. Daarbij ga je met een 40-persoons overdekte bolderkar achter een trekker de Oostvaardersplassen in en je komt dan op plekken waar je normaal niet mag komen. En omdat ik vorige maand officieel 25 jaar in dienst was (officieus 30 jaar trouwens) mag ik met wat collega’s uit eten op kosten van de baas (op jullie kosten dus eigenlijk 😉  ) en dus gaan we vanavond aansluitend naar Bistro La Route van Rob en Reina. Anita heft voor deze gelegenheid vrij genomen en is gezellig mee.

  Koninck met veulen

  Koninck met veulen

  Na koffie en thee en een informatieve film over het gebied in het Buitencentrum Oostvaardersplassen zijn we in de bolderkar gestapt. Maar we waren een paar honderd meter onderweg en toen kregen we een lekke band… Reparatie zou te lang duren dus we zijn toen maar gaan wandelen door het gebied onder leiding van de gids. het was wel jammer natuurlijk dat we niet het gebied in konden met de bolderkar, maar de wandeling was ook erg leuk en interessant. De bolderkartocht wordt nu op een andere datum alsnog aangeboden.
  HIER de foto’s van de wandeltocht…

  Na de wandeling zijn we naar La Route gegaan en hebben we genoten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Dat was erg gezellig en erg lekkert! Iedereen die aanwezig was & personeel van la Route: Bedankt!
  HIER de foto’s van het etentje.

  Groetsels! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:43

Leave a Reply