januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10jan

  2015-01-10 LT party (11)

  10 januari waren de Laffe Teckels uitgenodigd in Ter Apel voor de jaarafsluiting van 2014. Er was een winterbarbeque voorbereid door Gerard en Marianne, en dat was best spannend met de storm van vandaag. Maar Gerard had het mooi voor elkaar met een vuurton en 2 BBQ’s die achter een windscherm stonden.

  Iedereen moest zijn eigen vlees of vis meenemen en vanaf 17:00 waren we welkom en stond de koffie en thee klaar. Al gauw daarna zijn we begonnen met de crematieplechtigheden… Het smaakte allemaal prima! Vooral de enorme gerookte zalm die Rudi en Bea hadden meegegeven aan Jasper. Ze moesten zelf helaas verstek laten gaan omdat Bee’tje zich niet zo lekker voelde. Ook Jacqueline moest afmelden want ze had zich iets te goed voorbereid op de AH Hamsterweken: door het trekken van haar laatste verstand zag ze er uit als een hamster en kon dus ook niet komen… Theo moest hardlopen in Egmond zondag dus zij waren er ook niet bij. En ook Wilma kon helaas niet.

  Halverwege de avond was het tijd geworden voor de LT-ALV (algemene ledenvergadering) en waren wij getuige van een schouwspel waarbij een lichtelijk aangeschoten penningmeester laffe pogingen ondernam om het enthousiaste publiek (lees : rumoerige Teckels) onder controle te houden… Gelukkig werd – ondanks wat aanmerkingen en een aanval van flatulentie –  het jaarverslag goedgekeurd door de lichtelijk aangeschoten kascommissaris… Het verdere verloop van de ALV staat hieronder. Een verslag van de ALV van onze penningmeester is inmiddels namelijk ontvangen in de e-mailbox en is in het kader van de wet “Openbaarheid van bestuur” hieronder weergegeven (gedeeltelijk gecensureerd aangepast door de voorzittert)…

  Er zijn (gelukkig) geen Er zijn helaas foto’s van van deze beschamende bijeenkomst (zie onder)  ; en er schijnt een aantal groezelige filmpjes op Facebook rond te gaan…

  2015-01-10 LT party (19)

  Iik moet overigens ook nog even melden dat we een heul belangrijk feit zijn vergeten… Tjitske heeft namelijk haar Brevet 3 gehaald vorig jaar, en dat is natuurlijk super-stoer!!! (had ook een heule mooie reden kunnen zijn voor de LT bokaal!). Daarnaast is behalve Arlette ook de jongste Laffe Teckel Puppie Tim toegevoegd aan de LT Ledenlijst. Ook de LT Agenda en “Watskebeurd” op de weploggert is weer bijgewerkt…

  De brief van de penningmeestert:

  Beste Teckels, 

  Vanmorgen toch enigszins brak opgestaan na een geweldig leuke LTSA-avond, geïnitieerd en uitermate goed verzorgd door Gerard en Marianne.

  De ALV, die normaliter (met de klemtoon op de a) binnen de 3 minuten geopend, gebezigd en gesloten wordt, liep deze avond behoorlijk uit. Als ik me niet vergis heeft dat zeker een half uur geduurd maar een uur is ook goed mogelijk.

  Ik zal proberen de highlights zo goed mogelijk te verwoorden maar vanwege het late tijdstip op de avond van dit gebeuren en dus een navenant hoog promillage in mijn bloedbanen zal ik er ongetwijfeld hier en daar wat naast zitten of zelfs helemaal zijn vergeten. Ik vertrouw op Jasper, die actief aan het notuleren was op zijn telefoon, om eea waar nodig te corrigeren. 

   – Jaarverslag

  Het jaarverslag is goed doorgenomen en goedgekeurd.

   – Contributie

  De contributie wordt niet verhoogd. 

  – LTSA-2015

  De afsluiting van komend seizoen schijnt door Jasper verzorgd te gaan worden. Of dit voorstel van Jasper komt of van de rest van de groep is mij niet helemaal helder.

   – Ledenmutaties

  Arlette (je weet wel, van Marc) hebben we – tot haar en ons genoegen – verwelkomd als nieuw lid. 

   Of het er mee te maken heeft weet ik niet, maar onmiddellijk hierna reageerde lid Dirk E. met de suggestie dat iedereen een vetorecht zou moeten hebben ten aanzien van het toelaten van nieuwe leden. Dit om te voorkomen dat er leden binnen de club zouden zijn die elkaars bloed wel kunnen drinken. Buitengewoon onverwacht goed voorstel van lid Everaarts en is dan ook unaniem aangenomen. 

   – Sponsoring: 

  Jeffrey zal zich verdiepen in de aanschaf van nieuwe T-shirts en in Norma zullen de 3 J’s proberen *******  te strikken vragen voor wat sponsoring.

   – Technische commissie

  Er is een technische commissie in het leven geroepen. Deze kar wordt getrokken door Atze en Den Vloam. Eerste project is sturing geven aan de afbouw van de LT-lier.

   – LTB

  De LTB is dit keer NIET uitgereikt vanwege een te laag aantal stemmers. Ui-ter-mate be-droe-vend. Voorgesteld is de LTB te laten vervallen. Voorstel ligt in de prullenbak. Voorgesteld en aangenomen is dat elk, ik zeg ELK, lid MOET stemmen vanaf heden. Als je werkelijk niet weet naar wie je stem zou moeten gaan dan stem je maar op je betere helft of, bij gebrek daar aan, op je zelf. 

   Tot zover mijn weergave van de ALV. Rest mij nu jullie te verzoeken de contributie asap en per ommegaande te voldoen. Alhoewel Gerard en Marianne traditiegetrouw als eersten de contributie voldaan hebben zal vanaf nu contante betaling geweigerd worden. Dit in verband met mijn rug en de aangeboden hoeveelheid kleingeld.

   Groeten,  Jorden.

  Dus TOCH foto’s van deze avond…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:00

Leave a Reply