januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17jan

  20150117-130502-Flachau

  We hebben om een uur of 8 ontbeten en zijn toen vertrokken voor de 2e etappe richting Flachau. Het sneeuwt licht maar het is nog best warm  dus het blijft niet liggen. Rond half elf waren we in Flachau. We hebben de receptie even opgezocht en daar was het een best druk met komende en vertrekkende gasten. We kunnen pas 15:00 terecht in het appartement dus we gaan lekker skiëen… Op de parkeerplaats even omgekleed en skischoenen aan en op naar het dalstation.

  Nadat we een middagpas en ski’s voor Jan en Lieneke opgehaald hadden zijn we stipt om 12:00 naar boven gegaan in de eitjeslift. Olaf had nog een mazzeltje want hij kon een dagpas overnemen van een lieftallige dame voâh wêinâgh… Het sneeuwt nog steeds rustig door en er komt een mooi laagje bij. Annie heeft nieuwe ski’s en ze was een beetje zenuwachtig om te gaan ski’en. Ook omdat ze vorig jaar de laatste  skidag haar knie verdraaide in de dikke sneeuw. Maar eenmaal 100 meter geskiet ging ze as de brandweer! Ze is he-le-maal- blij en in haar nopjes want ze doen het geweldig.

  We hebben heerlijk geskied en tegen een uur of 4 ‘s middags waren we weer in het dalstation. We hebben weer even omgekleed bij de auto en hebben toen de sleutel opgehaald bij de receptie. Daarna de auto opgehaalde en de boel naar binnen gesleept. De appartementen zijn erg nieuw en heel erg mooi. We hebben een superdeluxe badkamer boven met twee douches naast elkaar en sauna. De kamers zijn ook erg mooi met lekkere bedden. We zaten net aan de borrel en toen kwamen Bea, Rudi en René aanzetten. Het apekooien kon beginnen! 😉

  ‘s Avonds zijn we lekker gaan eten in de Pizzeria en hebben voor morgen besproken in het steakhouse. Eenmaal weer thuis kakten velen in as een kaartenhuis en zijn we rond 23:30 noar bedde goan.

  HIER de foto’s van vandaag en gisteren.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:25

Leave a Reply