januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jan

  20150118_145933_Pano

  Rond achten rolde iedereen het bed uit  en stond er een enorme ontbijttafel voor ons klaar… Olaf heeft namelijk voor ons allemaal ontbijtspullen meegenomen van thuis en dat was geen half werk! Werkelijk alles was er: van yoghurt tot beschuit, en van suikerbrood tot roggebrood. Alle soorten beleg en strooigoed voor in de yoghurt en verse eitjes en thee en koffie… Super!

  Na dit mega ontbijt zijn we ons klaar gaan maken om te gaan skiën. Het is prachtig weer vandaag en de pistes lagen er prima bij. Het was wel wat druk vandaag maar dat komt door de weekendski ‘ers en het mooie weer. Vooral beneden bij de liften was het ‘s morgens wat druk, maar in de loop van de dag werd het steeds beter. Lang verhaal kort: we hebben ons uit de naad geskied en het was supergaaf! Rond 14:00 uur hebben nog even een bak goulashsoep of fritatensoep gehad en lekker gezeten in het zonnetje.

  We hebben écht doorgeskied en aan het eind van de middag, en toen moesten we racen naar beneden om de allerlaatste lift omhoog (16:00) nog te kunnen halen. We waren de aller-aller-laatste! 🙂 We hebben halverwege de Lisa-alm aangedaan en daar wat biertjes en hassebassies genuttigd (Marillenschnappsjes). Het werd al donker toen er omgeroepen werd dat de skiërs het pand dienden te verlaten. We zijn enigszins tipsy in het donker naar beneden geskied en dat was best avontuurlijk. We hebben ook de afsteek ontdekt om bijna tot aan het appartement te kunnen skieen.

  ‘s Avonds zijn we naar het steakhouse gegaan en dat was erg lekker eten! Onderweg terug naar het chalet hebben wat asocialen nog wat houtblokken geplunderd voor de kachelt. Dat gaan we morgen in de fik steken 🙂

  HIER de ploagies van vandoage…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:38

Leave a Reply