januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jan

  20150119-142156-Flachau

  T’ is maar goed dat we de wekkert zetten anders slapen we gewoon door tot 10 uur… Rond 8 uur stond de ontbijttafel al weer vorstelijk gedekt op ons te wachten. Na wederom veuls te veul calorieen naar binnen gewerkt te hebben zijn we ons winterklaar gaan maken… Het is weer skitterrond weer dus dat belooft wat!

  We gaan vandaag naar Flachauwinkl en dat betekent dat we een stukje met de bus moeten. We hadden mazzel want toen we aankwamen bij de hoofdstraat kwam de bus aanrijden. Een kwartiertje later stapten we uit bij de lift van Flachauwinkl, en zijn we met de gondel naar boven gegaan. Het is vergeleken met gisteren ontzettend rustig op de pistes dus we hebben er zin in.

  Kort verhaal nog korter: het was helemaal te gek vandaag. Heerlijke pistes, veel zon en weinig mensen… Wat wil een winterteckelt nog meer. We hebben weer bijna tot aan de laatste liftgang geskied en zijn toen weer op de bus gestapt naar Flachau. Daar natuurlijk weer een lekker biertje en/of borreltje en toen zijn Olaf en Rudi boodschappen gaan doen want zij gaan het eten verzorgen vandaag. De rest is even gaan douchen, spelletjes doen of webloggen.

  Het eten bestond uit een enorme pan heerlijke groente-kippensoep en brood. Dat was smullen en heel gezellig. Nu zit de goegemeente te “houten” (een obscuur spelletje met lucifers en kaarten), te gamen op de telefoon, te webloggen en TV te kijken… (de beloofde Boer zoekt vrouw herhaling die we zouden gaan zien op BVN werd verboden door sommigen onder ons, dus dat was jammert…)

  HIER weer een bulte schiere ploagies van vandoage…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:07

Leave a Reply