januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jan

  20150121-112310-Flachau

  Vanmorgen stonden weer op met knalblauwe lucht. Het beloofd weer skitterrond weer te worden. Na het wederom bovenmatige ontbijt zijn we richting de lift gegaan. Bea  gaat nog niet mee vandaag want die voelt zich nog niet fit genoeg.

  We blijven vandaag in Flachau want Rudi wil vanmiddag naar Bea. Het was vandaag weer heerlijk skiën maar ‘s middags werden de steilere pistes wel wat afgeragd en ijzig. Gelukkig draaien de sneeuwkanonnen vollop en worden pistes goed onderhouden. We hebben koffie en choco gedronken en later ook gelunched in het “Wagrainhaus” ergens hoog op een piste en dat was heerlijk zitten in het zonnetje (zie foto’s).

  Olaf, Annie, Lieneke en ik (Stefke) hadden nog een mooie misser op de piste, want we zagen een soort “afsteek” wat leek op een leuk blauw bospad en daar doken wij in… Alleen bleek het geen leuk blauw bospad maar gewoon een autoweggetje bestrooid met grit… Dus het deed af en toe zeer aan de oren als we over het grit ski’de en de ski’s hebben wat leuke krassen en groeven over gehouden aan dit avontuur. Maar goed, het was toch wel lachen en uiteindelijk kwamen we weer bij de lift waar een ietwat verontrustte Jan en René ons stonden op te wachten…

  Aan het eind van de middag hebben we lekkere glühwein en bier gedronken in een dezelfde Alm als gisteren, alleen zaten we vandaag binnen bij de bar. Het was daar oergezellig, druk en warm.

  Eenmaal weer terug in het appartement zijn we boodschappen gaan doen en in de Spar vonden we familie Pizza’s van een halve vierkante meter groot, dus daar hebben we maar 2 van meegenomen voor vanavond. Samen met stokbrood met kruidenkaas en ijs toe wordt dat wel weer een heerlijk diner! 🙂

  HIER de foto’s van vandaag…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:29

One Response to “Raggen in Flachau”

 1. k@@tje Says:

  Prachtige foto’s weer zeg, ditto weer en sneeuw volgens mij! Super.

Leave a Reply