januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jan

  20150122-112121-Flachau

  Vandaag zijn we met de bus naar Kleinarl gegaan. Dat is een skigebied achter Wagrain/aan de andere kant van de berg van Flachauwinkl. Het is niet een groot gebied maar wel lekker rustig en mooie brede pistes. En het weer was ons vandaag weer goed gezind.

  Voor mij (Jeffrey) was het even afwachten of- en hoe het skiën zou gaan want ik ben gisteren aan het einde van de dag gekletterd en daarbij ging m’n ski wat te laat los. Hierdoor verdraaide m’n enkel en was ie wat dik. Maar eigenlijk ging het best redelijk zolang ik de punt van de ski maar naar voren hield 🙂

  Het was weer hartstikke leuk skiën en we hadden nog even een benauwd momentje of we de laatste lift omhoog vanaf Wagrain wel zouden halen… Want we hadden het snode plan opgevat om beneden in Kleinarl de bus te pakken naar Wagrain, en daar de dikke gondel over het dal te nemen om vervolgens de “Flying Mozart” lift te nemen en zo weer terug in het skigebied van Flagau te komen. Alleen was het al vrij laat en stapten we in Wagrain in de verkeerde eitjeslift waardoor we helemaal boven eindigden ipv halverwege waardoor we weer naar beneden moesten racen om via de Grote bak de Mozart te kunnen pakken op het middenstation. En we hebben geluk gehad want we waren de allerlaatsten! (achter ons werden de poortjes gesloten) 🙂

  Eenmaal boven Flachau zijn we helemaal naar beneden geskied en hebben Annie en ik onze ski’s afgeleverd voor een kleine servicebeurt. Ze hadden namelijk nogal wat schade opgelopen van ons avontuur over de gravel-weg…

  We hebben in het chalet ge-apres-skied en nu zijn Jan en Lieneke Nassi aan het maken… Jammie!!!!!

  HIER de foto’s van wederom een top-dag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:01

One Response to “Naar Kleinarl”

 1. k@@tje Says:

  Heilige mol, prachtige foto’s hee. Mooie pistes ook. Wat een topweek hebben jullie! 🙂

Leave a Reply