januari 2015
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 23jan

  20150123-124045-Flachau

  Dag lieve kijkbuiskinderen… Het is de laatste avond en we zijn bezig de drankvooraad op te maken want er is geen frisdrank meer… “Hipszszsz”… Daarnaast gaan we zo naar pretpark Gusthof te eten… Dientengevolge houd Stefke de weploggert onmeunig kort!

  Het was vandaag bewolkt en mistig. Boven de 1900 meter ging je de wolken in en zag je geen hand voor ogen. Beneden de 1900 meter kwam je uit de wolk en ging het best redelijk. Bijkomend voordeel was dat er door het matige weer heul weinig mensen op de piste waren dus lekker rustig. Bea zag op de TV’s beneden bij de lift dat het zicht boven nihil-komma-niks was en koos eieren voor haar geld: zij ging niet skieen. Ze is nadat we koffie met elkaar gedronken hebben in de hut beneden naar het chalet terug gegaan.

  We hebben vandaag in colonne wat pukkels geslecht en hebben rond 14:00 gelunched in een hele leuke Alm op de piste: de “Gloneralm” en dat was heul gezellig en erg lekkert… Later op de middag hebben wat kerels daar nog een après-ski borrelt genuttigd. Lienepien, Annie en Stefke hadden het om een uur of 3 wel gezien en zijn weer naar het Chalet gegaan.

  Eenmaal in het chalet hebben we eerst wat boodschappen gedaan (bier, wijn en glühwein) en vervolgens een liter lekkere glühwein gebrouwen en soldaat gemaakt en een spelletje Yahtzee gedaan. Zoals vermeld gaan we zometeen eten in Gusthof en vanavond nog even dolle avond houden. Morgen gaan we weer naar huis. De week is écht omgevlogen en we hebben een heerlijke zonnigee skiweek gehad. “De beste week van het seizoen tot nu toe” zei de dame in de Gloneralm… Dus we hebben geluk gehad. Na morgen rest ons niet anders dan de dagen aftellen voor het lang weekend skieen in maart 🙂
  Groetsels van ons allemoale!

  HIER de mistige foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:36

One Response to “Gorilla’s in de mist…”

 1. k@@tje Says:

  Inmiddels weer bijna thuus denk ik maar al met al mooie week gehad!

Leave a Reply