maart 2015
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12mrt

  Vandaag vertrekken 7 Laffe Teckels en 1 anlopertien naar Damuels, Oostenrijk. We zitten in haus Lucia in Oberdamuels en we hebben daar 2 appartementen. We ontbijten en dineren wel gewoon in het hotel wat in het zelfde pand zit.

  Kunst

  Kunst

  Iedereen is zo rond 7 uur vertrokken en de reis ging eigenlijk prima. Olaf heeft Jasper en Wilma in de auto; Rudi en Bea hebben Erik in de auto, en Annie en ik rijden met z’n tween.Annie en ik hebben voor Keulen nog even een alternatief reisplan bedacht want er stonden best veel files op de 3. We zijn toen over gestoken naar de 61 want daar was niets aan de hand. Iedereen was zo rond 16:15 op plaats van bestemming, en Erik en Jappie moesten nog ski’ s huren dus die zij daar eerst heen gegaan omdat deze half zes sluit.

  Haus Lucia is een heel mooi- en nieuw ding met alles er op en er aan. Rudi, Bea, Erik en Wilma hebben een appartement, en Annie, Jasper, Olaf en ik ook. We hebben de bagage over geheveld en zijn toen maar eens een welkomsbiertje gaan drinken aan de bar. Lekkert! Dat biertje hakte er lekker in (en de berenburg en Sambuka in het appartement trouwens ook ) dus we zaten redelijk teut aan het diner. En dat diner bestond uit schnitzel met paprika ragout met patat… (en nog een zooitje voorafjes en salade)

  ’s Avonds nog een paar afzakkertjes en toen zijn we vrij vroeg noar bedde goan…
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:58

One Response to “Laffe Teckels lang weekend skieen in Damuels”

 1. Sjeeraar Says:

  Dat ziet er erg mooi uut! Dam’ n, jullie hebben wel sneeuw (gelukkig). Veel plezier en de groetjes aan de rest.

  Cheerio,
  Sjeeraar

  P.s. wie is Erik?

Leave a Reply