maart 2015
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16mrt

  Vandaag werden we wakker en zagen we hele rare witte dingen boven ons… Navraag leerde ons dat het wolken waren. Gelukkig zaten er nog heule grote blauwe stukken tussen zodat we het zweet al in de bilnaad hadden staan voordat we een meter geskiet hadden… Erik gaat vandaag niet skiën want hij heeft de ploegendienst buikloop overgenomen van Bea.

  Skitterronde luchten

  Skitterronde luchten

  Het is al gauw lekker warm en we hebben eerst maar even de maagdelijke piste gedaan bij de eerste lift. Heerlijk… Daarna hebben we het hogerop gezocht want daar was de sneeuw beter. Het is vandaag belachelijk rustig… Hoe dat kan snapt niemand want de ski-condities zijn geweldig. We hebben dan ook de hele dag genoten van zo goed als lege pistes.

  Rond elven hebben we traditiegetrouw koffie en choco gehad en rond half 2 hebben we ons weer helemaal laten gaan met hamburgers, kaisersmarren, goulashsoep en meer van dat zulke Oostenrijkse lekkernijen. Daarna nog even alles eruit gehaald qua skiën en vervolgens natuurlijk “onze” après-ski-hutte aangedaan voor een laatste hassebassie. Nu zitten we gedouched en gepoederd en tamelijk roezig aan de bier en rode wijn en gaan over een klein uurtje lekker eten. Morgen vertrekken we na het ontbijt weer richting Nederland. En dan mogen we wel concluderen dat we een top-ski-vakantie gehad hebben… Damuels is een superleuk gebied en heel lekker rustig. Dus Laffe Teckels die volgende keer ook mee willen: binnenkort komt er een mailtje om de belangstelling te inventariseren… 🙂

  HIER weer wat mooie foto’s. Latex!
  Stefke

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:26

One Response to “De laatste skitterronde ski-dag”

 1. Sjeeraar Says:

  Ja, ik heb belangstelling, prachtig gebied zo te zien. WEL ERRUG DRUK…..
  Goede reis naar huis.
  Groetjes Marianne

Leave a Reply