maart 2015
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29mrt

  Na een intense slaap-sessie schoven we rond 9 uur aan het ontbijt… Daarna hebben we een breefing en een voorstel-rondje gedaan en zijn we naar de landing gereden om e.e.a. uit te leggen voor de first-timers… Daarna weer omhoog naar de startplek. Vandaag is het gewoon skitterrond weer. 19 graden en 8 knopen wind. Het “systeem” komt al vlot op gang en al gauw blijven de eerste (Oostenrijkse en Italiaanse) winddummies hangen…

  Oud-Norma vanaf 1400 metert

  Oud-Norma vanaf 1400 metert

  Stefke ongeduld is ook redelijk vroeg gestart en heeft een leuk vluchtje kunnen maken en is toen weer ge-topland om een bammetje te eten. Steengroeve is ook gestart en is na een lekker vluchtje beneden geland. Jappie zit vandaag nog in de relax-modus dus die doet rustig aan. Hij helpt Prins bij het starten, want die heeft een nieuw scherm en moet nog wat wennen. Een aantal airtimers vliegt en zakt uit en anderen landen top…

  Stefke is na het bammetje weer gestart en is weer een uur heen-en-weer aan het crossen geweest op geen-clouds-base en is toen weer getopland. Steengroeve begon ons te wijzen op de klok en dat de “B” toch nu egg wel in het uur zat en of we niet met hem mee wilden naar een terrasje om de eerste geslaagde dag af te pilsen… Nou ja… Wat moet dat moet, dus we zijn maar met hem mee gegaan… het was hééééérlijk warm en gezellig op het terras en we hebben genoten van de zomerse mediterane sfeer…

  Rond 18:15 zijn we richt Hotel vertrokken en om 19:00 sharp stonden we al weer klaar om te gaan nassen in Norma. We zijn naar de huis-keet van Airtime gegaan en daar schrokken we toch wel van de belachelijk lage rekening van 12 eurie voor de pizza-carroussel met drank en toetje en borrelt van het huis na… Heul geslaagd!

  HIER de foto’s van vandaag,.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:50

Leave a Reply