maart 2015
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30mrt

  Als we vandaag de luiken open slaan dan is het grijs buiten… Ik zeg: dat hebben we niet afgesproken! Maar al gauw horen we dat het matige weer in de loop van de dag weg zal trekken en dat het vanmiddag vliegbaar wordt. We hebben vandaag dus iets meer tijd om te ontbijten en Ayke heeft nog een extra workshop soaren en regelgeving ingelast… Interressant voor de mensen die wat minder ervaren zijn met soaren.

  Ländebier op het plein

  Ländebier op het plein

  Na de lunch zijn we richting startplek getogen, en zo druk als het gisteren was; zo rustig is het vandaag… Het blijkt al gauw dat een aantal winddummies blijft hangen en omhoog gaat dus ik ben ook gestart. Al gauw zat ik aan de wolkenbasis en moest ik wegsteken om niet te verdwijnen in het grijze…

  Na een tijdje ben ik weer getopland en een bammetje gaan eten. Jorden was ook gestart en heeft mooi kunnen vliegen en is uiteindelijk beneden geland. Jappie doet het nog steeds rustig aan en is eerst wat gaan groundhandlen. De wind is af en toe hard en vlagerig dus niet voor iedereen even ideaal…

  Ik heb later nog een vlucht gemaak en ben toen – vanwege de harde wind boven bij de start – beneden geland. De wind op de landing was stevig maar nog wel prima te doen. Ik werd daar weer opgepikt door Ayke en Jorden en die hadden het geweldige idee opgevat om een Ländebiertje te nuttigen in het pitoreske Norma… Normaal niet mijn ding, maar vooruit: kan mij het schelen 😉

  ‘s Avonds zijn we gaan eten in een top-tent nabij Cori en dat was mega-lekkert! Hier gaan we van de week minstens nog een keer heen…

  HIER de foto’s van vandaag…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:01

Leave a Reply