april 2015
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03apr

  Tja… Het begint eentonig te worden, maar als ik de luiken open sla is het wederom knalblauw aan het plafond… Hoest mogelijk.

  Norma

  Norma

  Vandaag geeft een aantal weersites een windrinching aan die niet zo gunstig is voor Norma. Maar we gaan der van uit dat de thermische wind de meteowind zal verdrijven. En dat blijkt later ook het geval. Af en toe moest je wachten tot de crosswind weg was en kon je in de bel wegstarten. We hebben weer heerlijk gevlogen. Ik heb drie vluchten gemaakt en iedere keer getopland. Pieter O, Paul en Dick hebben hun eerste toplanding gemaakt dus voor hun kon de dag ook niet meer stuk. Jappie en Steengroeve hadden nog geen goesting om te toplanden en zijn beneden geland.

  Rond half vier kwamen er best grote wolken en vloog een aantal piloten met oren, dus toen is het Airtime vliegbedrijf tijdelijk stil gelegd. We zijn toen naar het hotel gegaan en daarna hebben we een terrasje aangedaan en hebben we geproost op Jappie z’n verjaardag! Ook moest nodig in de Italiaanse-ijs-behoefte worden voorzien, dus hebben we een mega-cone ijs gehaald. Héérlijk!

  Rond vijven is nog een busje airtimers naar de start gegaan om een mooie avondvlucht te maken. De 3 J’s hadden echter de piep ûût en zijn gaan relaxeren. ‘s Avonds hebben we gegeten bij Brunella (de huis-tent van Airtime in Norma) en daar hebben we antipasti,lasagne en tiramisu gegeten. Daarna in het hotel nog een afzakkertje op kosten van de jarige jop en toen was het tijd om noar bedde te goan.

  HIER weer een paar foto’s van vandaag.

  RESUMÉ MASTRUBÉÉ
  Tja… Hoe wil je een vliegvakantie hebben? Nou zo ongeveer zoals wij hem deze week gehad hebben… Skitterrond weer en een leuke club mensen. We hebben het ontzettend getroffen.

  Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Astrid en Ayke bedankt voor wederom een prima begeleiding. Tot de volgende keer!
  Groetsels, Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:33

Leave a Reply