juni 2015
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06jun

  Jeffrey doet verslag.
  Dat ik 14 juni de respectabele leeftijd van 50 jaar (hopelijk) ga bereiken is een klein wonder… Jarenlang roken, drinken, en te weinig beweging; dat helpt allemaal niet bij het ouder worden. En als ik in 2009 niet een “bokkie” had gehad van onze lieve heer/Mohammed/Hare Krishna, dan had ik hier ook niet meer gestaan… Kortom: reden genoeg om een feessie te geven!

  Tinroof Rusted

  Tinroof Rusted

  6 juni 2015 heb ik het café “De Rustende Jager” in Oldeholtpade afgehuurd en hebben onze huisband “Tinroof Rusted” kunnen contracteren en de wereldberoemde DJ /Producer/Remixer Matt Pop kunnen overvliegen uit Zuid Engeland… Doe der nog wat vrienden, kennisen, familie en Laffe Teckels bij en je hebt een recept voor een avond gezelligheid. Er blijven na het feest wat mensen bij ons slapen en we hebben wat kampeerders en de B&B in het dorp was afgehuurd door Gerard, Marianne, Dirk en Jantine. Deze overblijvers arriveerden al einde van de middag (om de tent op te zetten etc.) en we hebben gezellig pizza gegeten met z’n allen.

  De avond was lang en heul gezellig. De band en de DJ wisselde elkaar af en de dansvloer was de hele avond gevuld. Tot in de vroege uurtjes werd er gefeest, en het was bijna 3 uur in de morgen toen de laatsten aftaaiden (Annie, Gea, Peter en ik ).

  De volgende morgen waren sommigen onder ons wat brak; maar evenzogoed zaten we tussen 10 en half 11 buiten in het zonnetje aan het ontbijt met z’n tienen. het was skitterrond weer en even later kwamen ook de B&B gangerts langs om een bakkie te doen. Een perfecte afsluiting van een perfect weekend!

  HIER een hele bult foto’s.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:25

One Response to “Stefke (bijna) 50: Knalfeest!”

 1. Marc Says:

  D’r is geen woord van gelogen!

Leave a Reply